Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016

Αντιπαράθεση για τις καθαρίστριες στα νοσοκομεία

Μέτωπο μεταξύ των συνδικαλιστικών παρατάξεων έχει διαμορφωθεί με αφορμή τις προωθούμενες ατομικές συμβάσεις καθαριστριών με δημόσια νοσοκομεία.

Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016

Και διαδικτυακό κανάλι από τον ΕΟΠΥΥ!

Είναι γνωστό πως ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ έχει πολύ μεγάλα σχέδια για τον Οργανισμό.Ο Σωτήρης Μπερσίμης υλοποίησε ένα νέο σύστημα εκκαθάρισης απαιτήσεων από τους παρόχους.

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016

Αναβαθμίζονται τα στατιστικά στοιχεία της Υγείας

Στον ορισμό “στατιστικού επικεφαλής” προχώρησε ο υπουργός Υγείας, στο πλαίσιο των αλλαγών και την αλλαγή της μεθοδολογίας στην τήρηση στατιστικών δεδομένων.

Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016

Κατατίθενται το φθινόπωρο τρία νομοσχέδια του υπουργείου Υγείας

“Μεγαλύτερη συχνότητα νομοθετικών πρωτοβουλιών”, αναμένεται από το υπουργείο Υγείας το φθινόπωρο.Αυτό δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας, σημειώνοντας ότι πρόθεσή του είναι να έχουν ολοκληρωθεί τρεις νομοθετικές παρεμβάσεις έως το τέλος του έτους.

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016

Άρωμα αμερικανικών εκλογών στην αντιπαράθεση για την ελονοσία!

Από σαράντα κύματα έχει περάσει η κόντρα για τα μέτρα που έχει (ή δεν έχει) λάβει η χώρα μας για την πρόληψη της ελονοσίας.

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016

Δεξιοί και αριστεροί συνδικαλιστές για τη χρηματοδότηση του ΠΑΜΕ από την ΟΕΝΓΕ

Όλο και περισσότεροι συνδικαλιστές εμπλέκονται στην υπόθεση με τη χρηματοδότηση του ΠΑΜΕ από τα ταμεία της Ομοσπονδίας νοσοκομειακών γιατρών (ΟΕΝΓΕ).

Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016

Υπό έκδοση το δελτίο τιμών για 590 νέα φάρμακα

Υποβλήθηκε από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) στο υπουργείο Υγείας ο κατάλογος με την πρόταση για τιμολόγηση 613 νέων φαρμακευτικών προϊόντων.

Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016

Ένας μήνας λειτουργίας για το νοσοκομείο Σαντορίνης

Πέρασε ένας μήνας και μία εβδομάδα από τα εγκαίνια του νέου νοσοκομείου της Σαντορίνης από τον πρωθυπουργό.Ακολούθησαν πολιτικοί διαξιφισμοί, σχετικά με το εάν το νοσηλευτικό ίδρυμα ήταν σε θέση να λειτουργήσει και εάν ήταν επαρκώς στελεχωμένο.

Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016

Πολιτικές εξελίξεις και αγορά

Οι περισσότεροι λείπουν σε καλοκαιρινές διακοπές. Η αγωνία, ωστόσο, για το τι θα γίνει από τον Σεπτέμβριο παραμένει. Ο λόγος, για τους επιχειρηματίες του χώρου της Υγείας.

Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016

Η ανάταξη του ΕΣΥ και οι...γερμανικές αποζημιώσεις

Σκληραίνει τη στάση της απέναντι στην κυβέρνηση η Ομοσπονδία εργαζομένων στα νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).Το επόμενο “μέτωπο” θα υπάρξει στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.