Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016

Τηλεφωνικές απειλές στον Παύλο Πολάκη!

Προβληματισμό προκαλεί η στάση ορισμένων έναντι των εκπροσώπων της πολιτικής εξουσίας.Όσο και εάν δεν συμπαθείς έναν υπουργό, δεν μπορείς να απευθύνεις απειλές κατά του ιδίου ή της οικογένειάς του.

Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016

ΟΟΣΑ: Βήματα χελώνας για τα γενόσημα

Σημαντική υστέρηση στη χρήση γενοσήμων (αντιγράφων) φαρμάκων, καταγράφουν στην Ελλάδα οι ειδικοί του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ).

Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016

Kαι εκεί που ενημερώθηκαν....έγιναν αδειούχοι!

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στο κέντρο παραλαβής φακέλων (με τα παραστατικά) του ΕΟΠΥΥ στον Ασπρόπυργο, όπως επιβεβαιώνει και η ηλεκτρονική αλληλογραφία που υπάρχει μεταξύ παρόχων υγείας και του θεσμικού οργάνου.

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016

Ψάχνουν ιατρικό προσωπικό στην Ελλάδα

Μετά τα νοσοκομεία της Αγγλίας, και οι νοσηλευτικές μονάδες της Δανίας ψάχνουν ιατρικό προσωπικό στην Ελλάδα... προκειμένου να καλύψουν βασικές ανάγκες τους στην περίθαλψη που προσφέρουν.

Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016

Έρχονται και άλλες ταινίες γνησιότητας...

Αλλαγές ακούγονται ότι έρχονται στα επιθέματα κατακλίσεων και στα σκευάσματα ειδικής διατροφής. Όπως λέγεται, προωθείται σχέδιο ώστε να εκτελούνται στα φαρμακεία με τον ίδιο τρόπο που εκτελούνται και τα αναλώσιμα του σακχαρώδους διαβήτη.

Τρίτη, 09 Αυγούστου 2016

'Εως πότε θα συμβαίνουν τα δυσάρεστα;

Η καρδιά των τελευταίων -δυσμενών- εξελίξεων στην υγεία...λέγεται ότι κτυπά πέριξ της Βασιλίσσης Σοφίας. Για απομακρύνσεις και άλλων ανθρώπων από τον χώρο της υγείας γίνεται λόγος και αυτό πλέον όπως φαίνεται είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση.

Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2016

Σε έλλειψη γνωστό σκεύασμα για τον ύπνο

Συνεχίζονται οι ελλείψεις, κυρίως σε φθηνά και αποτελεσματικά φάρμακα.Όπως αναφέρει γενικός γιατρός από την Καβάλα στον ιστοχώρο του κλάδου, είναι σε έλλειψη γνωστό σκεύασμα για τον ύπνο, με τη δραστική ουσία ζολπιδέμη.

Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2016

Καλά που υπάρχουν και οι φίλοι

Φίλοι γιατροί από την Αυστρία επισκέφτηκαν το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης στη Μάνη για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά και πρόσφεραν δωρεάν φαρμακευτικό υλικό για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας.

Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2016

Μητρώο Διασωστών Πληρωμάτων Ασθενοφόρου

Tα στοιχεία όλων των Μελών που είναι κάτοχοι της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος Διασώστη Πληρώματος Ασθενοφόρου έχουν ζητηθεί από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού ΕΚΑΒ.

Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2016

Συνάντηση με τον πρόεδρο

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ ακούγεται ότι έχουν σήμερα οι δύο αντιπρόεδροι του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου με θέμα τις ληξιπρόθεσμες οφειλές αλλά και την απαιτούμενη ενημέρωση που πρέπει να γίνει για τα αντιεπιληπτικά, ψυχοτρόπα και ψυχοαναληπτικά σκευάσματα που είναι να λαμβάνουν οι ανασφάλιστοιΣύμφωνα με την υπ' αριθ.