Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2016

Συνάντηση με τον πρόεδρο

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ ακούγεται ότι έχουν σήμερα οι δύο αντιπρόεδροι του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου με θέμα τις ληξιπρόθεσμες οφειλές αλλά και την απαιτούμενη ενημέρωση που πρέπει να γίνει για τα αντιεπιληπτικά, ψυχοτρόπα και ψυχοαναληπτικά σκευάσματα που είναι να λαμβάνουν οι ανασφάλιστοιΣύμφωνα με την υπ' αριθ.

Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2016

Eγινε και το αεροδρόμιο στη Πάρο και τώρα περιμένουν όλοι τους επενδυτές...

αφού όλα διευκολύνονται, ενώ δεν πρέπει να μας διαφεύγει και το τουριστικό κύμα που δέχεται παραδοσιακά το νησί κάθε χρόνο.

Τρίτη, 02 Αυγούστου 2016

10 ημέρες αναμονή για φάρμακα υψηλού κόστους

Προβλήματα ακούγονται στο φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ Χανίων το οποίο δεν καλύπτεται πλέον από φαρμακοποιό, με αποτέλεσμα αρρυθμίες στην εξυπηρέτηση των ασθενών που προμηθεύονται από εκεί φάρμακα υψηλού κόστους.

Τρίτη, 02 Αυγούστου 2016

Πάνε και έρχονται οι φωτογραφίες -μέσω του Facebook- με τα φάρμακα που πωλούνται ήδη στα σούπερ μάρκετ

Kαι μπορεί στην Αθήνα....να μην έχουν ξεμυτίσει ακόμη δεν ισχύει όμως το ίδιο με τα νησιά...Οι καλά γνωρίζοντες ωστόσο λένε ότι αυτά που κυκλοφορούν δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που έρχονται.

Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2016

Σαν όνειρο...

Δόθηκε λέει εντολή από τον ΕΟΠΥΥ στα επιμέρους ταμεία να εκκαθαρίσουν και να ενταλματοποιήσουν τις σχετικές δαπάνες, ώστε να έχουν αποδοθεί έως τέλος του έτους 2016.

Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2016

Θα παίξουμε.... Κρεμάλα

Επίθετο που ξεκινά από Ρ οκτώ γράμματα και το όνομα του ιδίου ξεκινά από Α! Ποιος είναι;Αλλο κουιζ Επίθετο που ξεκινά από Στ.

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016

Κούνησαν το μαντήλι

Το είπαμε.....δεν το είπαμε ότι κάποιοι πάροχοι υγείας θα κουνούσαν το μαντήλι στον ΕΟΠΥΥ! Δεν έγινε τελικώς η συνάντηση της Επιτροπής Διαπραγμάτευσης του ΕΟΠΥΥ με τους εκπροσώπους της δευτεροβάθμιας περίθαλψης από τον ιδιωτικό τομέα.

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

Ραντεβού με τους παρόχους

Tετ α τετ έχει ξεκινήσει από το πρωί (10.00 π.μ.) ραντεβού με όλους τους παρόχους ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, προκειμένου να τους ενημερώσει για την πορεία των πληρωμών τους.

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016

Tour σε εργοστάσια φαρμακοβιομηχανιών

Tour σε εργοστάσια φαρμακοβιομηχανιών της Βορείου Ελλάδος λέγεται ότι έκαναν τελευταίως κλιμάκια του ΕΟΦ...Ο λόγος κατά τα λεγόμενα ήταν να ελεγχθούν οι παραγωγικές εγκαταστάσεις κάποιων εταιρειών και να πάρουν το πράσινο φως για την παρασκευή των νέων σκευασμάτων που έχουν στα κιτάπια τους.

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016

Νέο κανόνι στην αγορά!!!

Ιδιωτική κλινική κατέβασε ρολά... Τα νέα που φθάνουν από την δευτεροβάθμια περίθαλψη δεν είναι καθόλου καλά. Τελευταία πληροφόρηση μιλά για μια παλιά ιδιωτική μονάδα που εδρεύει κοντά στο κέντρο της Αθήνας και στην οποία έγινε έξωση.