Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016

Νέο κανόνι στην αγορά!!!

Ιδιωτική κλινική κατέβασε ρολά... Τα νέα που φθάνουν από την δευτεροβάθμια περίθαλψη δεν είναι καθόλου καλά. Τελευταία πληροφόρηση μιλά για μια παλιά ιδιωτική μονάδα που εδρεύει κοντά στο κέντρο της Αθήνας και στην οποία έγινε έξωση.

Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016

Εναρμόνιση δυνάμεων...

Το χάρηκαν οι κυβερνήσεις...αλλά όχι οι φαρμακοβιομηχανίες που βλέπουν τον κλοιό να σφίγγει! Ο λόγος για το αποτέλεσμα της πολυμερής συνάντησης που πραγματοποιήθηκα για το φάρμακο, στην οποία συμμετείχαν 5 χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου (Ελλάδα, Κύπρος, Πορτογαλία, Ιταλία, Μάλτα).

Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016

Επαναλειτουργία των ιατρείων του ΤΣΑΥ στο Πειραιά

Από τον Σεπτέμβρη του 2016, θα επαναλειτουργούν τα γραφεία του ΤΣΑΥ στο κέντρο του Πειραιά. Κάποιοι λένε ότι πρόκειται για μεγάλη επιτυχία του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά που φέρει τη σφραγίδα του δραστήριου Προέδρου του Νίκου Πλατανησιώτη.

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016

Οταν γίνεται πάρτι...

Το έκαψαν οι υπάλληλοι γνωστής φαρμακοβιομηχανίας που ναι μεν εδρεύει στα Βόρεια αλλά κατηφόρισε στα Νότια Προάστια για ένα πάρτι.

Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016

Διακομιδή με συνοδό ...τον οδηγό;

Ενημερωτικό σημείωμα λέει έστειλε το σωματείο του ΕΚΑΒ σε όλους τους εργαζομένους, καθώς πληροφορήθηκε ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχει η τάση να πραγματοποιούνται περιστατικά -διακομιδές- με πλήρωμα μόνο τον οδηγό.

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016

Nοσοκομείο χωρίς γιατρούς...

Τρεις ημέρες μετά το κόψιμο της κορδέλας από τον πρωθυπουργό, μια έγκυος προσήλθε στο νοσοκομείο της Σαντορίνης για να γεννήσει αλλά έφυγε άρον άρον.

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016

Νέα συνάντηση ΕΟΠΥΥ με εκπροσώπους των Ιδιωτικών Κλινικών

Για την επόμενη Πέμπτη (28/7/16) κλήθηκαν από τον ΕΟΠΥΥ οι εκπρόσωποι των Ιδιωτικών Κλινικών για συζήτηση επί των διαφωνιών που έχουν σχετικά με την νέα σύμβαση νοσοκομειακής περίθαλψης.

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016

Στη γύρα ο ΠΦΣ για θέματα του κλάδου

Τρεχάτε ποδαράκια μου σήμερα για τα μέλη του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, καθώς στις 8:30 το πρωί έχει δρομολογηθεί συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ στα γραφεία του τελευταίου για θέματα τρεχουσών πληρωμών αλλά και ληξιπρόθεσμων.

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016

Ισχυρούς τριγμούς βλέπω στα ενδότερα της Ελληνικής Ακτινολογικής Εταιρείας

Καυτά ερωτήματα τίθενται από μέλη του Δ.Σ. προς το προεδρείο και αυτά παραμένουν πεισματικά αναπάντητα. Το σίγουρο είναι ότι εκεί μέσα κάτι γίνεται, όπως δείχνει και η φωτιά που έχουν πάρει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016

Τα μεγάλα μέσα έβαλαν κάποιοι πάροχοι υγείας

Για να λύσουν ένα θεματάκι που είχαν με τις τράπεζες. -κοίτα Διευθυντή Οικονομικών υποθέσεων του ΕΟΠΥΥ-Οπως μάθαμε είχε προκύψει ένα ζήτημα με την επιβολή σε κάποιους παρόχους, κυρίως από μια Τράπεζα, της "προμήθειας εκτέλεσης εμβάσματος πληρωμής".