Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016

Άσε τη Ferrari και γύρνα στο παλιό σου αμάξι!

Στα κάγκελα βρίσκονται οι μικροβιολόγοι- ακτινολόγοι, καθώς από αρχές του έτους μέχρι σήμερα δεν έχουν πάρει ευρώ τσακιστό, τουτέστιν 160 εκατ.

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016

ΚΕΘΕΑ: Η πολιτική για τα ναρκωτικά αναπτύσσεται μονόπλευρα και αποσπασματικά

Ναι μεν αλλά...Το ΚΕΘΕΑ θεωρεί θετικό βήμα την απόφαση της κυβέρνησης να ασχοληθεί, έστω και με καθυστέρηση, με το πρόβλημα της εξάρτησης και του κοινωνικού αποκλεισμού, συγκαλώντας συνεδρίαση του ΚΥΣΚΟΙΠ (Κυβερνητικό Συμβούλιο Κοινωνικής Πολιτικής).

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016

Τι μου δίνεις, να σου δώσω!

Η παράταση της σύμβασης στις ιδιωτικές κλινικές έγινε από την Επιτροπή Διαπραγμάτευσης του ΕΟΠΥΥ μέχρι τον δέκατο του 2016.

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016

Παγωμάρα στους 'Ελληνες εμπόρους εισαγωγής ιατροτεχνολογικών προϊόντων

Παγωμάρα επικρατεί στους 'Ελληνες εμπόρους εισαγωγής ιατροτεχνολογικών προϊόντων, καθώς από τη Βρετανία εισάγεται μεγάλος αριθμός κωδικών.

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016

Λύση στο θέμα καταβολής εισφορών

Bρέθηκε λύση, όπως φαίνεται, στο θέμα που είχε προκύψει με την καταβολή εισφορών από φαρμακοποιούς στο Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Εργασιών (ΤΕΑΥΦΕ) αντί στο ΤΑΥΦΕ λόγω ελλιπούς ενημέρωσης.

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016

ΕΚΑΒ: Άρχισαν τα όργανα…

Ξεκινούν τα όργανα στο ΕΚΑΒ, καθώς σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποίησε η Ομοσπονδία με τη συμμετοχή των Σωματείων Μελών, αποφασίστηκαν κινητοποιήσεις ενάντια στην κυβερνητική απόφαση για στελέχωση ασθενοφόρων από μη Πιστοποιημένους Διασώστες, τονίζοντας ότι σκοπεύουν να κινηθούν και δικαστικά.

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016

ΣΦΕΕ καλούν οι ιατρικοί επισκέπτες

Κάτι μου λέει ότι ίσως και αυτή την εβδομάδα το Δ.Σ. του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος θα δεχτεί κρούση -τηλεφωνική- από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Φαρμακευτικών και Συναφών Επαγγελμάτων Κλάδων σχετικά με τη νέα συλλογική σύμβαση εργασίας που δεν πάει άλλο και πρέπει να υπογραφεί.

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016

Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της UEHP

Στη Σόφια της Βουλγαρίας πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ιδιωτικών Νοσοκομείων (UEHP).

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Ιατρικής Σχολής

Το Ακαδημαϊκό Έτος 2016-2017 θα λειτουργήσει για πρώτη φορά το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο «Σακχαρώδης Διαβήτης και Παχυσαρκία».

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016

Oύτε τον ... καφέ τους δεν πρόλαβαν να πιούν!

Μηδέν εις το πηλίκον, μηδέν, για τις κλινικές! Καμία πρόοδος στις διαπραγματεύσεις για τη νέα σύμβαση. Ακούγεται ότι οι κλινικάρχες ούτε τον .