Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016

Πώς θα λειτουργήσει η νέα κλινική;

Μέχρι τον φετινό Αύγουστο, λέει, πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η νέα -οκταόροφη παρακαλώ- δημόσια κλινική του Αγ. Ανδρέα στην Πάτρα.

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016

Θα εξαντλήσουν κάθε μέσο

Εξώδικο, ακούστηκε ότι έλαβε χθες ο ΕΟΠΥΥ από τους συμβεβλημένους γιατρούς με τον οργανισμό, σχετικά με τον απαράδεκτο κατά αυτούς τρόπο της εκκαθάρισης που ακολουθείται, ενώ δεν επιτρέπεται το δικαίωμα της ένστασης.

Τρίτη, 24 Μαΐου 2016

Συνάντηση με Ρουμάνους φαρμακοποιούς

Συνάντηση με Ρουμάνους φαρμακοποιούς είχαν προ ημερών μέλη του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, τα οποία ταξίδεψαν στη γειτονική χώρα για να μιλήσουν με τους συναδέλφους τους για την προοπτική του κλάδου σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016

'Εφθασαν οι ''λυπητερές'' των εκκαθαρίσεων

Όπως είχαμε πει, έφθασαν οι ‘’λυπητερές’’ των εκκαθαρίσεων (την προηγούμενη Παρασκευή) και τώρα μέχρι την Τρίτη 24 Μαΐου, θα πρέπει οι πάροχοι να καταθέσουν στον ΕΟΠΥΥ Φορολογική και Ασφαλιστική Ενημερότητα, με ισχύ ενός μηνόςν ώστε να εκδοθεί ένταλμα πληρωμής για τις υποβολές του Ιανουαρίου 2016.

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016

Εκθέσεις Καριέρας για Ιατρούς και Επαγγελματίες Υγείας από το Ελληνοβρετανικό Συμβούλιο

Εκθέσεις Καριέρας για Ιατρούς και Επαγγελματίες Υγείας πρόκειται να διοργανώσει το Ελληνοβρετανικό Συμβούλιο στις 4 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη και στις 5 του ίδιου μήνα στην Αθήνα.

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016

Το μέλλον της σύμβασης θα συζητηθεί στη γ.σ του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών

Πέρσι, λέει φυσικοθεραπευτής, υπέβαλε για το πρώτο εξάμηνο τιμολόγια ύψους 10.000 ευρώ και το clawback που του ήρθε ήταν 2.

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016

Σεμινάριο για τα γαληνικά σκευάσματα

Μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να συγκεντρώσει το Σεμινάριο Εναλλακτικής Φαρμακευτικής Τεχνολογίας, που πρόκειται να διεξαχθεί τις προσεχείς ημέρες, με θέμα την παρασκευή των γαληνικών σκευασμάτων.

Τρίτη, 17 Μαΐου 2016

Αναμένεται η απόφαση για το πειθαρχικό

Σήμερα ή αύριο αναμένεται ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος να δημοσιοποιήσει την απόφασή του -χθεσινή- να περάσει από το Πειθαρχικό Συμβούλιο τους τρεις Βουλευτές-μέλη του που ψήφισαν τελευταίως το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Τρίτη, 17 Μαΐου 2016

Άκαρπη η συνάντηση

‘Aκαρπη κατέληξε η χθεσινή συνάντηση που έγινε μεταξύ των Ιδιωτικών Κλινικών και της Επιτροπής Διαπραγμάτευσης του ΕΟΠΥΥ με θέμα, τι άλλο; τους όρους της νέας σύμβασης.

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2016

H είδηση έφερε παγωμάρα στους εργαζόμενους γνωστής φαρμακοβιομηχανίας

Πάγωσαν οι εργαζόμενοι γνωστής φαρμακοβιομηχανίας όταν έμαθαν ότι πολυεθνική, που συνεργάζεται μαζί της και συγκεκριμένα της έχει αναθέσει την παραγωγή -φασόν- δύο πρωτοκλασάτων σημάτων της αγοράς (καταναλωτικά προϊόντα), ενημέρωσε ότι σταματά τη συγκεκριμένη συνεργασία -κοινώς δεν θα παράγονται εγχωρίως- και μεταφέρει την παρασκευή τους στη Μέση Ανατολή, προκειμένου να έχει χαμηλότερο κόστος.