Την έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) έλαβε το διαγνωστικό τεστ της Fosun Pharma που εκτελείται με μέθοδο RT-PCR σε πραγματικό χρόνο και μπορεί να ολοκληρώσει την ανίχνευση 96 δειγμάτων μέσα σε δύο ώρες.

Το test kit της Fosun Pharma, που έχει ήδη προωθηθεί στην Πορτογαλία, την Ισπανία, τη Μεγάλη Βρετανία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, έχει ήδη λάβει σχετική πιστοποίηση και έγκριση από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από την Εθνική Υπηρεσία Ιατρικών Προϊόντων της Κίνας.

Μέσα από το test kit πραγματοποιείται ποιοτική ανίχνευση των γονιδίων ORF1ab, N και Ε του ιού, ενώ μπορεί να ολοκληρωθεί η ανίχνευση 96 δειγμάτων μέσα σε δύο ώρες με την υποστήριξη ενός γρήγορου αυτοματοποιημένου συστήματος εκχύλισης νουκλεϊκού οξέος και αντιδραστηρίων εκχύλισης.

Επιπλέον, τα αυτοματοποιημένα τεστ θα μειώσουν τον κίνδυνο μόλυνσης στον χειριστή, θα μειώσουν την πιθανότητα διασταυρούμενης μόλυνσης στο κλινικό εργαστήριο και θα βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα ανίχνευσης.

Η Fosun Pharma, θυγατρική του ομίλου Fosun, καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα του κλάδου της υγειονομικής περίθαλψης, με βασικό αντικείμενο τον τομέα της φαρμακευτικής παραγωγής και της Έρευνας και Ανάπτυξης. Παράλληλα, η εταιρεία παράγει ιατρικά και διαγνωστικά συστήματα, παρέχει υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης, ενώ δραστηριοποιείται στη διανομή και στη λιανική πώληση φαρμακευτικών προϊόντων.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Επίσκεψη Γεωργιάδη στο "Βοστάνειο" Μυτιλήνης
Αντικείμενα στην κουζίνα που περιέχουν επικίνδυνα χημικά
Οι γενετικοί παράγοντες πιό σημαντικοί για το προσδόκιμο ζωής έναντι της διατροφής [μελέτη]