Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012, 19:11

Υγεία: εταιρική συνεργασία για αρωγή των αστέγων της Αθήνας

Με τη συμμετοχή και των εταιριών που συνεργάζονται με το 'Υγεία' συνεχίζεται το πρόγραμμα αρωγής στους άστεγους της Αθήνας, του Ομίλου Υγεία.

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012, 16:51

Μητέρα: Δωρεάν εξετάσεις στον Παιδικό Σταθμό 'Οι φίλοι του Παιδιού'

Δωρεάν εξετάσεις στα 32 παιδιά που φιλοξενούνται στον Παιδικό Σταθμό του Φιλανθρωπικού Σωματείου 'Οι φίλοι του Παιδιού' προσφέρει ετησίως, το Παιδιατρικό Νοσοκομείο του Ομίλου ΥΓΕΙΑ , Παίδων ΜΗΤΕΡΑ.

Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2012, 12:30

'Ομιλος Υγεία: πρόγραμμα αρωγής αστέγων της Αθήνας

Βασικές ανάγκες των αστέγων που βρίσκονται στην περιοχή του Δήμου Αθηναίων, στοχεύει να καλύψει το έκτακτο πρόγραμμα αρωγής αστέγων, που ανακοίνωσε ο Όμιλος Υγεία.

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012, 15:28

Έκτακτη βοήθεια του Ομίλου 'Υγεία' στους άστεγους της Αθήνας

Την άμεση παροχή βοήθειας στους άστεγους της Αθήνας αποφάσισε ο Όμιλος Υγεία, στο πλαίσιο του εκτεταμένου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει.

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012, 16:24

Δωρεά αντιγριπικών εμβολίων σε δήμους από την Abbott Ελλάς

Αντιγριπικά εμβόλια σε εννέα Δήμους της χώρας, προσφέρει η φαρμακευτική εταιρία Abbott Ελλάς, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, με στόχο την απαραίτητη πρόληψη για την εποχική γρίπη.

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012, 19:37

Η Menarini Hellas κοντά στο ′Χαμόγελο του Παιδιού′

Τη στήριξη του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού 'Το Χαμόγελο του Παιδιού' αντί να αποστείλει ευχετήριες κάρτες για τις γιορτές που πέρασαν, επέλεξε η φαρμακευτική εταιρεία Menarini Hellas στο πλαίσιο συνέχισης των ενεργειών κοινωνικής ευθύνης.

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2011, 19:47

Χριστουγεννιάτικη ′Αρωγή′ από την Amgen

Τα χρώματα και τα χαμόγελα των παιδιών του Κέντρου ΑΜΕΑ 'ΑΡΩΓΗ' του Δήμου Αχαρνών και του Σωματείου Κοινωνικής Μέριμνας 'Αρωγή', συνοδεύουν φέτος τις χριστουγεννιάτικες ευχές της εταιρείας βιοτεχνολογίας Amgen.

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011, 16:50

Παίδων ΜΗΤΕΡΑ: Στηρίζουμε τα σχολεία της Αργυρούπολης

Δωρεάν κυτία πρώτων βοηθειών και φάρμακα βασικά / μη συνταγογραφούμενα για τα 38 σχολεία του Δήμου Αργυρούπολης προσέφερε τo Παιδιατρικό Νοσοκομείο του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, Παίδων ΜΗΤΕΡΑ, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής του Ευθύνης και ανταποκρινόμενο στο αίτημα της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Αργυρούπολης για φαρμακευτική υποστήριξη όλων των σχολείων του.

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011, 16:05

Πρόγραμμα κοινωνικής υπευθυνότητας της INTERSPORT σε δημοτικά σχολεία απομακρυσμένων περιοχών

Η INTERSPORT, στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας Fit for Life, εδώ και δύο χρόνια φέρνει επιτυχώς τους νέους κοντά στον αθλητισμό, μέσα από εξειδικευμένα προγράμματα και δράσεις.

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011, 15:56

H MSD μέλος της παγκόσμιας συμμαχίας για την επιβίωση των γυναικών στην εγκυμοσύνη και τον τοκετό

Ο Πρόεδρος και CEO της MSD Ken Frazier ανακοίνωσε την 10ετή δέσμευση της εταιρίας και την υποστήριξη με $ 500 εκατομμύρια. Στόχος του προγράμματος ‘MSD for Mothers’ η μείωση του ποσοστού της μητρικής θνησιμότητας κατά 75 %.