Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Φίλτρα άρθρων

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011, 16:37

Ημέρα Εθελοντισμού της GlaxoSmithKline αφιερωμένη στα παιδιά της Φλόγας

Ξεπέρασαν τις αρχικές προσδοκίες, τα αποτελέσματα του προγράμματος ‘Κατ’ Οίκον Νοσηλείας’ που ανακοινώθηκαν σε ειδική εκδήλωση στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Από την έναρξη του προγράμματος το 2009 έως σήμερα, έχουν ωφεληθεί από το πρόγραμμα 312 παιδιά.

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2011, 14:10

Ένα απόγευμα στο Αττικό Πάρκο γεμάτο εκπλήξεις για τα παιδιά της ΦΛΟΓΑΣ

Μοναδική έκφραση αγάπης από τους ανθρώπους της GlaxoSmithKline για τα 2 χρόνια από την έναρξη του προγράμματος ‘Νοσηλεία στο σπίτι’.

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2011, 13:46

Μήνυμα ανθρωπιάς από τον Ελληνικό Σύλλογο Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση

Ένα μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλοϋποστήριξης προσπάθησε να περάσει ο Ελληνικός Σύλλογος Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση προσφέροντας δωρεάν μετρήσεις οστικής πυκνότητας και είδη πρώτης ανάγκης στις έγκλειστες γυναίκες των φυλακών Ελαιώνα Θήβας.

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011, 13:01

Τετραήμερο εκδηλώσεων για τη διατροφή, από την Kraft Foods

H Kraft Foods, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας, διοργάνωσε σε συνεργασία με το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο το τετραήμερο εκδηλώσεων ‘τρέφομαι σωστά, κινούμαι συχνά, ζω ισορροπημένα – ζω απολαυστικά’.

Τρίτη, 10 Μαΐου 2011, 12:54

Ημέρα Εθελοντικής Κοινωνικής Προσφοράς της Novartis

400 περίπου εργαζόμενοι στην Αθήνα προσέφεραν εθελοντική εργασία βοηθώντας στην προετοιμασία του προγράμματος εθελοντισμού των Παγκοσμίων Αγώνων Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011 που θα πραγματοποιηθούν εφέτος στη χώρα μας.

Τετάρτη, 20 Απριλίου 2011, 12:55

Δωρεά 25 εκατομμυρίων γεν στους Ιάπωνες από την Αctelion Pharmaceuticals S.A.

Η φαρμακευτική εταιρεία βιοτεχνολογίας Actelion Pharmaceuticals S.A. ανακοίνωσε ότι προτίθεται να κάνει δωρεά 25 εκατομμυρίων ιαπωνικών γεν στην Ιαπωνία, για την αντιμετώπιση των πολύ σοβαρών προβλημάτων, μετά τον καταστροφικό σεισμό και το αντίστοιχο τσουνάμι της 11ης Μαρτίου.

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2011, 12:38

Novartis Hellas: διάκριση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Μέσω του πρώτου Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης, ανεξάρτητοι εμπειρογνώμονες επιθεώρησαν, με βάση τα διεθνή πρότυπα και κριτήρια, τις επιδόσεις των Επιχειρήσεων στον τομέα της Εταιρικής Ευθύνης.

Τρίτη, 12 Απριλίου 2011, 15:28

Παρουσίαση εκστρατείας ενημέρωσης για την προστασία των δασών και δωρεά

Με πανελλαδική εκστρατεία ενημέρωσης για την προστασία των δασών, που υλοποιούν από κοινού η Πρεσβεία της Αυστραλίας με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και προωθείται με τη στήριξη του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, καθώς και του Πυροσβεστικού Σώματος, ολοκληρώνεται το πρόγραμμα ενίσχυσης προς τις πυρόπληκτες περιοχές της χώρας μας μέσω της δωρεάς της Αυστραλιανής Κυβέρνησης.

Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011, 11:03

GENESIS Pharma: διακρίθηκε για 2η χρονιά στο πλαίσιο του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης

Η GENESIS Pharma αποτελεί την πρώτη φαρμακευτική στην Ελλάδα που διακρίθηκε για 2η χρονιά στο πλαίσιο του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης (CR Index).

Τετάρτη, 06 Απριλίου 2011, 13:42

Εκδήλωση της Φαρμασέρβ - Λίλλυ ′Η Ελληνική Συμμετοχή στην Παγκόσμια Γνώση′

Σειρά εκδηλώσεων για την παρουσίαση του βιβλίου 'Κλινική Έρευνα στην Ελλάδα 1996-2010' του Ιατρικού Τμήματος της Φαρμασέρβ – Λίλλυ.