Την ίδια ημέρα που όλος ο πλανήτης λέει «όχι» σ’ αυτή τη μεγάλη μάστιγα της κοινωνίας οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού, συνεχίζοντας τη φιλανθρωπική του δράση, για πολλοστή χρονιά αντιμετώπισαν σε φιλικό αγώνα την ποδοσφαιρική ομάδα «Αστερίας», που απαρτίζεται από νέους που έχουν δώσει τον δύσκολο αγώνα της απεξάρτησης, εθελοντές, φίλους και υποστηρικτές της «Μέριμνα ζωής» ΜΚΟ, στέλνοντας στην κοινωνία ένα ηχηρό μήνυμα ζωής.

Είναι σημαντικό ότι τη συμπαράστασή τους στον αγώνα Ζωής που έγινε πλέον θεσμός για την «Μέριμνα Ζωής», οργάνωση, που δραστηριοποιείται στην πρόληψη, ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη πρώην χρηστών και άλλων ευπαθών κοινωνικών ομάδων, δείχνουν κοινωνικοί και πολιτικοί παράγοντες του Πειραιά και γύρω δήμους, ανάμεσα τους οι Βετεράνοι της Ένωσης Παλαιμάχων Πειραιά, δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη, κ.

Γιώργος Ιωακειμίδης κλπ.

«Είναι ιδιαίτερα σημαντική η σημερινή μας συνάντηση, - επισήμανε στη δήλωσή του ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων κ. Αντώνης Γλύκας.

Ο σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού για ακόμη μια φορά στέκεται στο πλευρό των ανθρώπων που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην καταπολέμηση της μάστιγας των ναρκωτικών.

Χαιρετίζουμε τον πρόεδρο της «Μέριμνα Ζωής», Δημήτρη Θεοδωρολέα, και τον συγχαίρουμε για το ανθρωπιστικό του έργο, το οποίο έχει έναν στόχο: να σώσει τον συνάνθρωπό μας από την καταστροφή!

Ως γνωστόν, οι βετεράνοι του Ολυμπιακού έχουν συμφωνήσει σε μια αρχή που αποτελείται από τρεις απλές αλλά καίριας σημασίας λέξεις: οικογένεια, σχολείο, αθλητισμός. Με τον αθλητισμό κλείνουν οι πόρτες της καταστροφής στους νέους».

Ο κύριος Γλύκας μετέφερε το μήνυμα ικανοποίησης για τη συμμέτοχη σ’ αυτό το σημαντικό γεγονός του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος δε μπόρεσε να παρευρεθεί στο γήπεδο αλλά μαζί με τα συγχαρητήριά του εύχεται να συνεχιστεί η προσπάθεια ακόμα για πολλά χρόνια.

Στη σειρά του ο πρόεδρος της «Μέριμνας Ζωής» Δημήτρης Θεοδωρολέας από καρδιάς έδωσε μεγάλο ευχαριστώ στους "θρύλους" της πειραϊκής ομάδας που εδώ και πολλά χρόνια συγκαταλέγονται ανάμεσα στους θερμούς υποστηρικτές της οργάνωσης.

«Η δική μας δουλειά είναι να απομακρύνουμε τον άνθρωπο από τις καταστροφικές ουσίες, - δήλωσε χαρακτηριστικά. - Σε περίπτωση που έχει πληγή από αυτές, οφείλουμε να τον βοηθήσουμε να παλέψει και μετά να δημιουργήσει. Για αυτή τη θέλησή μας δεν υπάρχει αμοιβή.

Υπάρχει μόνο η ηθική ικανοποίηση. Σας ανακοινώνω ότι το περσυνό ραντεβού μέχρι το σημερινό είχαμε και ικανοποιητικές εξελίξεις έναντι των πολεμίων της προσπάθειάς μας με την δικαστική μας δικαίωση.

Θα συνεχίσουμε με στόχο να βοηθήσουμε κάθε ελληνόπουλο να απομακρυνθεί από χώρο των ναρκωτικών και των υποκατάστατων. Ωστόσο προσπαθούμε να αναπτυχθούμε ακόμα περισσότερο. Και υπόσχομαι ότι σύντομα η καταπολέμηση των ναρκωτικών θα επεκταθεί σε όλη τη χώρα, με ελπίδα να προχωρήσει ακόμα παραπέρα.

Ο καθένας μπορεί να είναι νικητής στη ζωή!». Ο κ. Θεοδωρολέας παρέδωσε τις τιμητικές πλακέτες της ΜΚΟ «Μέριμνα Ζωής» στον πρόεδρο του Συνδέσμου Βετεράνων του Ολυμπιακού, Γιώργο Δαρίβα, στον Βαγγέλη Μαρινάκη, στον Κώστα Βράκα, στον δήμαρχο Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο, στον δήμαρχο Νίκαιας-Ρέντη, Γιώργο Ιωακειμίδη.

Στη σειρά τους η εκπρόσωπος της Ε.Π.Σ.Π. Πειραιά, η αντιπρόεδρος Λέλα Αθανασοπούλου και οι Βετεράνοι του Σύνδεσμοι Ολυμπιακού βράβευσαν στο πρόσωπο του κ. Θεοδωρολέα την οργάνωση «Μέριμνα Ζωής» για το έργο της.

Επισημάνουμε ότι ο αγώνας διεξήχθη υπό την αιγίδα του Δήμου Νίκαιας - Αγ.Ι.Ρέντη με την υποστήριξη του δήμου Πειραιά και του Οργανισμού Πολιτισμού/Αθλητισμού Νεολαίας Δήμου Πειραιά. Χορηγός επικοινωνίας ήταν ΚΑΝΑΛΙ 1 90.4 Fm Πειραιάς.

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού επικράτησαν με 6-2, στέλνοντας συνολικά 8 δυνατά συμβολικά χτυπήματα στα δίχτυα της παγκόσμιας διακίνησης ναρκωτικών.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Από τη διάγνωση στην ανάγνωση του μυαλού;
Επιστολή ΙΣΑ στη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ για το clawback του 2023
Ψυχοκοινωνική Προσέγγιση στον Καρκίνο του Πνεύμονα - Προοπτικές και Συμπεράσματα της FairLife L.C.C.