Βουλή & Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2009, 12:34

Σε ασφυξία το Κέντρο βρεφών 'Η ΜΗΤΕΡΑ' λόγω έλλειψης πόρων

Σε ασφυξία βρίσκεται το Κέντρο βρεφών 'Η ΜΗΤΕΡΑ' λόγω έλλειψης προσωπικού και πόρων, σύμφωνα με την ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάση Λεβέντη.

Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2009, 17:02

'Πλιάτσικο' στο ΕΣΥ από προμηθευτές υλικού

Εικονικά τιμολόγια, χρεώσεις πολύ πάνω από την αξία των υλικών και παραβάσεις του κώδικα βιβλίων και στοιχείων, εντόπισαν σε εταιρείες προμήθειας υγειονομικού υλικού.

Πέμπτη, 14 Μαΐου 2009, 18:59

Επιβεβαιώνει το Υπ. Υγείας τα σοβαρά προβλήματα του Κ. Υ. Καντάνου

Επιβεβαιώνει – εμμέσως πλην σαφώς - το Υπουργείο Υγείας τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας (Κ.Υ.) Καντάνου, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην απάντηση του αρμόδιου υπουργού κ. Παπαγεωργίου που δόθηκε στη Βουλή, σε σχετική ερώτηση του Εισηγητή του ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ και Βουλευτή Χανίων, Μ. Σκουλάκη.

Τετάρτη, 13 Μαΐου 2009, 14:06

Αναμένεται η κάλυψη των κενών θέσεων στα Περιφερειακά Ιατρεία του Ν. Χανίων

Απάντηση για το θέμα των σοβαρών ελλείψεων ιατρικού προσωπικού που καταγράφεται στα Περιφερειακά Ιατρεία (Π.Ι.) του Ν. Χανίων και το οποίο είχε φέρει ο Εισηγητής του ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ και Βουλευτής Χανίων, Μ. Σκουλάκης πρόσφατα στη Βουλή, έδωσε ο αρμόδιος Υπουργός κ. Παπαγεωργίου.

Πέμπτη, 07 Μαΐου 2009, 19:01

Ακάλυπτες οι ιατρικές εξετάσεις χιλιάδων υπαλλήλων και συνταξιούχων από τον ΟΠΑΔ

Στο θέμα της μη κάλυψης των ιατρικών εξετάσεων χιλιάδων υπαλλήλων και συνταξιούχων του Δημοσίου από τον ΟΠΑΔ, αναφέρεται η ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Γρηγόρη Ψαριανού και Θανάση Λεβέντη.

Πέμπτη, 07 Μαΐου 2009, 13:55

Σήμα κινδύνου εκπέμπει το Νοσοκομείο Ρεθύμνου

Η νοσηρή εικόνα του Εθνικού Συστήματος Υγείας έχει πλήξει και το Νοσοκομείο Ρεθύμνου αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Λεβέντης.

Τετάρτη, 06 Μαΐου 2009, 17:42

Πλημμελής πρωτογενής υγειονομικός έλεγχος μεταναστών

Στο θέμα του πλημμελούς πρωτογενούς υγειονομικού ελέγχου μεταναστών και της έλλειψης προσωπικού στο Νοσοκομείο της Σάμου αναφέρεται η ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γρηγόρη Ψαριανού.

Τετάρτη, 06 Μαΐου 2009, 14:16

Οξυμμένα προβλήματα στο Γενικό Νοσοκομείο Κύμης

Τα οξυμμένα προβλήματα στο Γενικό Νοσοκομείο Κύμης ζητούν άμεσες λύσεις, αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Λεβέντης.

Τετάρτη, 06 Μαΐου 2009, 14:11

Προβλήματα λειτουργίας στο Θριάσιο Νοσοκομείο και απολύσεις εργαζομένων

Στα προβλήματα λειτουργίας στο Θριάσιο Νοσοκομείο και τις απολύσεις εργαζομένων αναφέρεται η ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάση Λεβέντη.

Τρίτη, 05 Μαΐου 2009, 16:41

Σε πλήρη απαξίωση έχει οδηγηθεί το Νοσοκομείο Ρόδου

Το Νοσοκομείο Ρόδου αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα επαρκούς λειτουργίας, η κατάσταση είναι τραγική και διαχρονικά δεν έχει γίνει τίποτα για να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα στελέχωσής του με το ανάλογο μόνιμο προσωπικό.