Βουλή & Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 01 Ιουλίου 2010, 14:03

Επερώτηση για τη διαφθορά στο χώρο της υγείας

Οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. κατέθεσαν επερώτηση προς την υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, με θέμα τη διαφθορά στο χώρο της υγείας.

Πέμπτη, 01 Ιουλίου 2010, 12:44

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξετάζει το ενδεχόμενο αύξησης της συνιστώμενης κατανάλωσης βιταμίνης D

‘Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει πλήρη γνώση των επιστημονικών συμπερασμάτων τα οποία δείχνουν ότι η έλλειψη βιταμίνης D μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία’ τονίζει ο Επίτροπος Υγείας και Πολιτικής Καταναλωτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Tζον Ντάλι.

Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2010, 17:41

Επαναφορά επιχορήγησης κέντρου για παιδιά με προβλήματα όρασης

Το θέμα της επαναφοράς επιχορήγησης κέντρου για παιδιά με προβλήματα όρασης και πολλαπλές αναπηρίες θίγει με την ερώτησή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ηρώ Διώτη.

Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2010, 15:36

Περιττή και επιζήμια η λειτουργία των Ιδιωτικών Τραπεζών Ομφαλικών Μοσχευμάτων

Περιττή και επιζήμια η λειτουργία των Ιδιωτικών Τραπεζών Ομφαλικών Μοσχευμάτων. Λύση είναι η αποφασιστική ενίσχυση των δυο Δημόσιων Ελληνικών Τραπεζών, αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κουράκης.

Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2010, 18:15

Νέα στοιχεία για το παθητικό κάπνισμα των παιδιών

Τα νέα ευρήματα της έρευνας για τις επιπτώσεις του παθητικού καπνίσματος στην υγεία των παιδιών, παρουσίασαν για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό επίπεδο την Τετάρτη 23 Ιουνίου, ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θόδωρος Σκυλακάκης και η Ευρωβουλευτής του Κόμματος των Συντηρητικών του Ην. Βασιλείου Μαρίνα Γιαννακουδάκη.

Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2010, 13:26

Απίστευτη ταλαιπωρία των ασφαλισμένων του ΟΠΑΔ στην Πάτρα

Απίστευτη ταλαιπωρία που προσβάλει βάναυσα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια υφίστανται χιλιάδες ασφαλισμένοι του ΟΠΑΔ στο ν. Αχαΐας λόγω έλλειψης προσωπικού, αναφέρουν στην ερώτησή τους 4 ανεξάρτητοι βουλευτές.

Τρίτη, 22 Ιουνίου 2010, 18:44

Εκδήλωση για το παθητικό κάπνισμα

Ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θόδωρος Σκυλακάκης και η Ευρωβουλευτής του Κόμματος των Συντηρητικών του Ην. Βασιλείου Μαρίνα Γιαννακουδάκη, διοργανώνουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο εκδήλωση για τις επιπτώσεις του παθητικού καπνίσματος στην υγεία των παιδιών.

Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2010, 18:04

Κέντρο Υγείας - φάντασμα παραμένει εδώ και επτά χρόνια το κτίριο επί της οδού Φράγκων

Κέντρο Υγείας - φάντασμα παραμένει εδώ και επτά χρόνια το κτίριο επί της οδού Φράγκων, αναφέρουν στην ερώτησή τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κουράκης και Ευαγγελία Αμμανατίδου-Πασχαλίδου.

Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2010, 13:48

Η ′πολιτική′ της Διοίκησης του ΨΝΑ ′Δρομοκαΐτειο′ γεννά προβλήματα σε βάρος νοσηλευομένων και εργαζομένων

Η 'πολιτική' της Διοίκησης του ΨΝΑ 'Δρομοκαΐτειο' γεννά προβλήματα σε βάρος νοσηλευομένων και εργαζομένων, σύμφωνα με την ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Μιχάλη Κριτσωτάκη και Θοδωρή Δρίτσα.

Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2010, 12:05

Εκρηκτικά τα προβλήματα στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας

Εκρηκτικές διαστάσεις, λόγω έλλειψης προσωπικού, λαμβάνει το πρόβλημα της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στη Σαλαμίνα, αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης.