Βουλή & Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010, 16:21

Κινδυνεύουν να μείνουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στο 'Παπαγεωργίου'

Κινδυνεύουν να μείνουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι και να κλείσουν κλινικές και Μονάδες Εντατικής Θεραπείας στο Νοσοκομείο 'Παπαγεωργίου' στη Θεσσαλονίκη αναφέρουν στην ερώτησή τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κουράκης, Ευαγγελία Αμμανατίδου - Πασχαλίδου και Βασίλης Μουλόπουλος.

Πέμπτη, 29 Απριλίου 2010, 17:36

Μολυσματικά ιατρικά απόβλητα σε χωματερές

Το θέμα των ιατρικών αποβλήτων στις χωματερές αφορά η ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Γρηγόρη Ψαριανού και Θανάση Λεβέντη.

Πέμπτη, 29 Απριλίου 2010, 15:01

Μ. Σκουλάκης: 'Σοσιαλιστική πράξη ο εξορθολογισμός των δαπανών υγείας'

Την ανάγκη για 'συστράτευση όλων των πολιτικών δυνάμεων για τη σωτηρία της χώρας' υπογράμμισε, χθες στη Βουλή ο Εισηγητής του ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ και Βουλευτής Ν. Χανίων Μανώλης Σκουλάκης, κατά τη κατ’ άρθρον συζήτηση του Σ/Ν 'Εγγυήσεις για την εργασιακή ασφάλεια και άλλες διατάξεις'.

Τετάρτη, 28 Απριλίου 2010, 16:38

Ανεπαρκής λειτουργία του Κ.Υ Αστακού από τις σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό

Στο θέμα της ανεπαρκούς λειτουργίας του Κ.Υ Αστακού από τις σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό αναφέρεται η ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλη Μουλόπουλου και Νίκου Τσούκαλη.

Τετάρτη, 28 Απριλίου 2010, 16:35

Δράσεις πρόληψης για την εξάπλωση του HIV/AIDS

Τι μέτρα προτίθεται να πάρει για την υλοποίηση των όσων προβλέπονται στο Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο Δράσης 2008 - 2012 για το HIV/AIDS ρωτά την Υπουργό Υγείας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Μουλόπουλος.

Τρίτη, 27 Απριλίου 2010, 14:26

Πρώτη η Μαγνησία στον παιδικό διαβήτη, αλλά χωρίς ενδοκρινολόγο

Χωρίς ενδοκρινολόγο παραμένει το 'Αχιλλοπούλειο' Γενικό Νοσοκομείο Βόλου εδώ και 7 μήνες, αναφέρουν στην ερώτησή τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Ηρώ Διώτη και Θανάσης Λεβέντης.

Τρίτη, 27 Απριλίου 2010, 12:22

Βίαιες ανατροπές στο χώρο της υγείας- πρόνοιας

Επίκαιρη ερώτηση στον Πρωθυπουργό κατέθεσε σήμερα ο Πρόεδρος της Κ.Ο. Αλ. Τσίπρας με θέμα 'Βίαιες ανατροπές στο χώρο της υγείας-πρόνοιας'.

Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010, 18:41

Πρόταση Μ. Σκουλάκη για σύσταση Διακομματικής Επιτροπής Ελέγχου των Προμηθειών Υγείας

Την πλήρη στήριξή του στις τροπολογίες του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης εξέφρασε ο Βουλευτής Ν. Χανίων και Εισηγητής του ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ κ. Μανώλης Σκουλάκης στο πλαίσιο της συζήτησης που διεξήχθη στη Μόνιμη Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής επί του Σ/Ν ‘Εγγυήσεις για την εργασιακή ασφάλεια και άλλες διατάξεις’.

Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010, 12:32

Απαραίτητη η εντατικοποίηση των ελέγχων στα σχολικά κυλικεία

Απαραίτητη κρίνεται η εντατικοποίηση των ελέγχων στα σχολικά κυλικεία με σκοπό την εξασφάλιση της υγιεινής των χώρων και της υγείας των μαθητικών κοινοτήτων, αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Λεβέντης.

Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010, 12:30

Ομαδική παραίτηση 10 γιατρών στο Νοσοκομείο Λευκάδας

Στο θέμα της ομαδικής παραίτησης 10 γιατρών στο Νοσοκομείο Λευκάδας αναφέρεται η ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλη Μουλόπουλου.