Βουλή & Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Τετάρτη, 21 Απριλίου 2010, 19:03

Λειτουργία του ακτινολογικού στο Ι.Κ.Α. Ρεθύμνου

Απαράδεκτη παραμένει η κατάσταση στο Ι.Κ.Α. Ρεθύμνου που συνεχίζει να νοσεί, όπως και συνολικά το σύστημα υγείας, με σοβαρές ελλείψεις τόσο σε χώρους όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό, αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μιχάλης Κριτσωτάκης.

Τετάρτη, 21 Απριλίου 2010, 14:08

Χωρίς παιδίατρο επτά νησιά της χώρας

Επτά νησιά της χώρας παραμένουν για ένα εξαιρετικά μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς παιδίατρο, αναφέρουν στην ερώτησή τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Ηρώ Διώτη, Αναστάσιος Κουράκης, Αθανάσιος Λεβέντης και Βασίλης Μουλόπουλος.

Τετάρτη, 21 Απριλίου 2010, 13:36

Ρύπανση αέρα εσωτερικών χώρων: απειλή για την υγεία

Στο θέμα της ρύπανσης αέρα εσωτερικών χώρων αναφέρετια η απάντηση της Κομισιόν στην ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Χουντή.

Τρίτη, 20 Απριλίου 2010, 18:10

Προβλήματα Συμβασιούχων Εργαζομένων στο Ε.ΚΕ.ΨΥ.Ε

Στο θέμα των προβλημάτων των συμβασιούχων στο Ε.ΚΕ.ΨΥ.Ε αναφέρεται η ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Μιχάλη Κριτσωτάκη και Βασίλη Μουλόπουλου.

Τρίτη, 20 Απριλίου 2010, 15:38

Μειώνονται οι επεμβάσεις στα μεγάλα νοσοκομεία

Για μείωση των πραγματοποιούμενων επεμβάσεων στα μεγάλα νοσοκομεία της χώρας και για ταυτόχρονη αύξηση των ιδιωτικών δαπανών έκανε λόγο ο υπεύθυνος τομέα πολιτικής ευθύνης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάριος Σαλμάς.

Τρίτη, 20 Απριλίου 2010, 12:58

Δημιουργία ΕΚΑΒ στο δήμο Ν. Ρόδου

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι του δήμου Ν. Ρόδου και του δήμου Λινδίων ύστερα από την ανάκληση της απόφασης του ΕΚΑΒ για δημιουργία αντίστοιχου Τομέα στη Νότια Ρόδο, αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Φώτης Κουβέλης.

Δευτέρα, 19 Απριλίου 2010, 17:08

Ανάπτυξη ιατρείων διαβητικού ποδιού στο ΕΣΥ

Στο θέμα της ανάπτυξης ιατρείων διαβητικού ποδιού στο ΕΣΥ αναφέρεται η ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλη Μουλόπουλου.

Δευτέρα, 19 Απριλίου 2010, 14:29

Απειλείται με λουκέτο η Σχολή Τυφλών Βορείου Ελλάδος

Η συνεχής υποχρηματοδότηση του Ιδρύματος, κυρίως μετά το 2003, έχει ως αποτέλεσμα την εκτόξευση του συνολικού ελλείμματος, στο ποσό των 1.000.000 € περίπου, αναφέρουν στην ερώτησή τους πέντε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Δευτέρα, 19 Απριλίου 2010, 12:19

Χρηματισμός από την De Puy International σε 'Ελληνες ορθοπεδικούς

Η Βρετανική δικαιοσύνη πριν λίγες μέρες καταδίκασε τον Βρετανό πολίτη υπεύθυνο πωλήσεων της De Puy International στην Ελλάδα σε φυλάκιση 12 μηνών για τις μίζες που δίνονταν σε 'Ελληνες ορθοπεδικούς ιατρούς, αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Παρασκευή, 16 Απριλίου 2010, 16:07

Ασθενοφόρα με 'αυτόματο πιλότο' στις Βόρειες Σποράδες

Ένα πρόσφατο περιστατικό διακομιδής τραυματισθέντων στη Σκιάθο, επανέφερε στο προσκήνιο ένα από τα μείζονα προβλήματα των νησιών των Βορείων Σποράδων συνολικά, την έλλειψη οδηγών και πληρωμάτων ασθενοφόρων, αναφέρουν στην ερώτησή τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.