Την ολοκλήρωση της διαδικασίας για τη πρόσληψη οκτακοσίων ενενήντα έξι (896) διοικητικών υπαλλήλων κλάδων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ ανά την επικράτεια για το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ανακοίνωσε ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Α. Λοβέρδος, απαντώντας γραπτώς στη Βουλή σε σχετική ερώτηση του Εισηγητή του ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ και βουλευτή Χανίων κ.

Μανώλη Σκουλάκη για τη στελέχωση του Οργανισμού.

Όπως τονίζεται στην απάντηση 'η Διοίκηση του ΙΚΑ, αναγνωρίζοντας ότι για την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία κάθε μονάδας απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η ικανοποιητική στελέχωση και έχοντας πλήρη γνώση των ελλείψεων σε προσωπικό που παρατηρούνται στις μονάδες του, έχει προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες για πρόσληψη διοικητικού προσωπικού.

Ειδικότερα μετά από έγκριση από τους αρμόδιους φορείς αιτήματος του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, είχε δημοσιευθεί από το ΑΣΕΠ η 8Κ/2008 προκήρυξη για την πρόσληψη οκτακοσίων ενενήντα έξι (896) διοικητικών υπαλλήλων κλάδων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ ανά την επικράτεια και αναμένεται η δημοσίευση των οριστικών αποτελεσμάτων'.

Τέλος, και όσον αφορά τη διοικητική αναδιοργάνωση των υπηρεσιών του ΙΚΑ σε όλη τη χώρα – και στο Ν. Χανίων – ο κ. Λοβέρδος τονίζει πως 'η διοίκηση του Ιδρύματος επανεξετάζει τη λειτουργία όλων των μονάδων σε σχέση με τα πληθυσμιακά στοιχεία ανά γεωγραφική περιοχή, το φόρτο εργασιών και συναλλαγής των μονάδων, το χρόνο εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων και εργοδοτών καθώς και τα αιτήματα των μονάδων/φορέων για σύσταση/αναβάθμιση των μονάδων του Ιδρύματος'.


Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πώς να περιορίσω το junk food
Λήμνος: Ασθενής έστειλε 25 “τυλιχτά” στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου για να ευχαριστήσει το προσωπικό
Ενδυνάμωση της εκούσιας κίνησης στη νόσο του Πάρκινσον [μελέτη]