Ομορφιά

Πέμπτη, 09 Αυγούστου 2007

H περιποίηση της μέλλουσας μητέρας: Δεύτερο τρίμηνο

Επιτέλους έφτασε η καλύτερη περίοδος της εγκυμοσύνης σας και αυτό γιατί πολλά από τα συμπτώματα του πρώτου τριμήνου σιγά- σιγά μειώνονται και κάποια πιθανώς εξαφανίζονται. Και από περιποίηση;

Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2007

Συμβουλές περιποίησης για μέλλουσες μητέρες: Πρώτο τρίμηνο

Η εγκυμοσύνη αναμφίβολα είναι η πιο σημαντική και εντυπωσιακή εμπειρία στον κύκλο ζωής της γυναίκας. Κάθε τρίμηνο επιφέρει διαφορετικές αλλαγές στο σώμα, στο δέρμα και στην ψυχολογία μας οπότε ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και να δούμε πώς μπορούμε να περιποιηθούμε τον εαυτό μας από την ‘κορυφή μέχρι τα νύχια’.

Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2007

Το μακιγιάζ σε μεγαλύτερη ηλικία

Με το μακιγιάζ, σε μια προχωρημένη ηλικία, μπορούμε να κάνουμε ένα πρόσωπο να φαίνεται πιο νέο και πιο όμορφο. Φυσικά δεν γίνονται θαύματα παρά μόνο αν καταφύγουμε σε διάφορα τρικ.

Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2007

10 κανόνες για τη σωστή περιποίηση των μαλλιών

Για την καλύτερη φροντίδα και περιποίηση των μαλλιών σας, αλλά και για ένα όμορφο και λαμπερό αποτέλεσμα ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές.

Τρίτη, 19 Ιουνίου 2007

Τα μυστικά του μακιγιάζ

Το σωστό μακιγιάζ...έχει τα μυστικά του. Ακολουθούν ορισμένα μυστικά για καλύτερες εμφανίσεις.

Τρίτη, 19 Ιουνίου 2007

Η θεραπεία του αφυδατωμένου δέρματος

Όλοι οι τύποι δέρματος (φυσιολογικό, ξηρό, λιπαρό και μικτό) μπορεί να αφυδατωθούν, θα ήταν λάθος να πούμε λοιπόν ότι ένα λιπαρό δέρμα δεν αφυδατώνεται.

Τρίτη, 19 Ιουνίου 2007

Καθημερινά μυστικά ομορφιάς

Να καθαρίζετε καθημερινά το πρόσωπό σας πρωί και βράδυ, ανεξάρτητα με το αν είστε μακιγιαρισμένη και ανεξάρτητα με τον τύπο δέρματός σας.

Παρασκευή, 18 Μαΐου 2007

Ολιστική μάλαξη για υγεία και ομορφιά

Όλοι μας επιθυμούμε να έχουμε ένα όμορφο και υγιές σώμα, να νιώθουμε ευχαριστημένοι με τον εαυτό μας, να είμαστε ευτυχισμένοι στην καθημερινότητα μας.Όμως, χρησιμοποιούμε το σώμα μας σαν εργαλείο συνεχώς, χωρίς να αναρωτηθούμε ποτέ : Μπορεί να ανταποκριθεί;

Τετάρτη, 02 Μαΐου 2007

Μακιγιάζ: Ομορφότερη σε 10 απλές κινήσεις

Μετατρέψτε το ελάττωμά σας σε γοητευτική ατέλεια και δεν θα έχετε τίποτα πια να φοβηθείτε. Ο τρόπος είναι απλός και το μέσο είναι μόνο ένα μικρό τσαντάκι 'πρώτων βοηθειών' που δεν πρέπει ποτέ να λείπει από την τσάντα σας.

Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2007

Συμβουλές για έναν όμορφο χειμώνα

Aπλές συμβουλές περιποίησης για να μην αφήσει το κρύο τα σημάδια του στο πρόσωπό μας.