Video

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019, 13:40

Νέες εγκαταστάσεις του Κέντρου Μαστού ΙΑΣΩ

Τις νέες εγκαταστάσεις του Κέντρου Μαστού εγκαινίασε στις 13 Νοεμβρίου η μαιευτική - γυναικολογική κλινική ΙΑΣΩ.Οι νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που στεγάζουν την Α’ και την Β’ Κλινική Μαστού είναι μια επένδυση που ξεπέρασε το 1,5 εκατ.

Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019, 14:10

Ρομποτική Ορθοπαιδική Χειρουργική

Ο Διευθυντής Β' Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΥΓΕΙΑ, Κωσνσταντίνος Δρετάκης, μας ενημερώνει για την ρομποτική ορθοπαιδική χειρουργική.

Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2019, 10:22

Σύγχρονες θεραπείες των παθήσεων της Σπονδυλικής Στήλης

Ενημερωθείτε στο video από τον Βασίλειο Ζέρρη, Διευθυντή Γ' Νευροχειρουργικής Κλινικής ΥΓΕΙΑ πως ο σύγχρονος τρόπος ζωής έχει ως αποτέλεσμα ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι να ταλαιπωρούνται από πόνο στην μέση και άλλες παθήσεις της σπονδυλικής στήλης.

Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2019, 10:16

Τα πιο σοβαρά λάθη στο βούρτσισμα των δοντιών

Η οδοντίατρος κυρία Ελισάβετ Κουκοπούλου τονίζει τα σημαντικότερα λάθη που κάνουμε όταν βουρτσίζουμε τα δόντια μας, όπως η επιλογή του σχήματος και της τρίχας της οδοντόβουρτσας, η σωστή συχνότητα που πρέπει να βουρτσίζουμε τα δόντια μας και η δύναμη βουρτσίσματος.

Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2019, 13:19

Διαδερμικές τεχνικές επιδιόρθωσης και αντικατάστασης καρδιακών βαλβίδων

Οι Διαδερμικές τεχνικές επιδιόρθωσης και αντικατάστασης των καρδιακών βαλβίδων εδραιώνονται περαιτέρω με βάση νέες μελέτες.

Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2019, 11:25

Νεότερες τεχνικές στην χειρουργική του λάρυγγα

Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν μεγάλες εξελίξεις στις χειρουργικές τεχνικές στην ειδικότητα της Ωτορινολαρυγγολογίας με την εφαρμογή των ενδοσκοπικών μεθόδων τόσο στην περιοχή της ρινός καθώς επίσης και στο λάρυγγα.

Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019, 15:23

3ο Συνέδριο «Pharma Transformation» 2019

Η εκδήλωση διοργανώθηκε, για τρίτη συνεχή χρονιά, από το Iatronet, στο Ελαιών Loft στην Αθήνα, υπό την αιγίδα του ΣΦΕΕ, της ΠΕΦ, του PIF και της ΕΕΦαΜ και υποστηρίχθηκε από τις εταιρείες Abbvie, IQVIA, Pharmaserve-Lilly, Takeda, Janssen-Cilag, Novo Nordisk.

Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019, 14:12

Ίδρυση ενός καινοτόμου Ιατρείου Αγγειακών Δυσπλασιών στο ΜΗΤΕΡΑ σε συνεργασία με το Κέντρο Αγγειακών Ανωμαλιών του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Lariboisière στο Παρίσι

Οι αγγειακές δυσπλασίες είναι μία σχετικά σπάνια ομάδα συγγενών ανωμαλιών, οι οποίες αναπτύσσονται κατά τη διάρκεια της εμβρυικής ζωής και μεγαλώνουν σταδιακά.

Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019, 11:26

Πρέπει να καθυστερήσω την εγχείρηση καταρράκτη;

Ο καταρράκτης είναι το πιο συχνό αίτιο μείωσης της όρασης σε ηλικία άνω των 40 ετών. Μέχρι το έτος 2020 σχεδόν 30.

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019, 15:47

Διαφραγματοκήλη και Γαστροοισοφαγική Παλινδρόμηση. Σύγχρονη χειρουργική αντιμετώπιση.

Η χειρουργική αντιμετώπιση της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης και της διαφραγματοκήλης είναι πλέον ανώδυνη και εξαιρετικά αποτελεσματική στην ύφεση των συμπτωμάτων, όπως μας ενημερώνει ο Διευθυντής Α' Χειρουργικής Κλινικής ΥΓΕΙΑ, Περικλής Χρυσοχέρης.