Video

Φίλτρα άρθρων

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011, 16:06

Γονιμότητα μετά τα 40

O Μαιευτήρας-Χειρουργός Γυναικολόγος, Δρ. Χ. Χηνιάδης, μάς δίνει πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη γονιμότητα μετά τα 40 και τα προβλήματα αυτής.

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011, 12:09

NOVARTIS - ELPEN: Συνεργασία co-marketing με αμοιβαία οφέλη

Ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και προαγωγή της επενδυτικής δραστηριότητας έχει να επιδείξει η συνεργασία ελληνικών με πολυεθνικές φαρμακευτικές στο μάρκετινγκ πρωτοτύπων φαρμακευτικών προϊόντων.

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2011, 10:57

Νευροπαθητικός πόνος

Ο καθηγητής Ορθοπαιδικής Ιατρικής Π. Αθηνών Παναγιώτης Παπαγγελόπουλος μάς εξηγεί τι είναι ο χρόνιος νευροπαθητικός πόνος και πώς μπορεί να επηρεάσει τη ζωή μας.

Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2011, 12:21

Η γονιμότητα έχει σημασία για την Ελλάδα

Ο κ. Βασίλειος Ταρλατζής, Καθηγητής Μαιευτικής- Γυναικολογίας και Ανθρώπινης Αναπαραγωγής Α.Π.Θ – Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής Α.

Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2011, 15:38

Άτομα με ειδικές ανάγκες στον οδοντίατρο

Η Δρ. Ροϊνιώτη Τίνα, ειδική Παιδοδοντίατρος, Επιστημονικός συνεργάτης Πανεπιστημίου Αθηνών, εξηγεί ότι αυτή η ξεχωριστή ομάδα ασθενών, λόγω της χρόνιας ταλαιπωρίας τόσο των ίδιων των ασθενών όσο και των οικογενειών τους, χρήζει ιδιαίτερης προσέγγισης και αποτελεσματικής οδοντιατρικής φροντίδας.

Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2011, 14:35

Τσιγάρο; Τρέχω να το κόψω

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, καθ. Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης, μάς εξηγεί γιατί επιλέχτηκε ο Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών, από την Εταιρεία και τον ΣΕΓΑΣ, ώστε να αναδειχθεί ένα σημαντικό μήνυμα: Η ανάγκη για άμεση διακοπή του καπνίσματος και η υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011, 19:41

Η κατάσταση του AIDS στη χώρα μας

Η 1η Δεκεμβρίου κάθε χρόνο είναι μια μέρα αφιερωμένη στο AIDS. 11.500 Έλληνες έχουν προσβληθεί από την HIV λοίμωξη μέχρι σήμερα.

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2011, 12:51

Ενημέρωση του κοινού για τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της Ελληνικής κοινής γνώμης γύρω από τη νόσο της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας έχει ξεκινήσει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας με έδρα την Αθήνα και τους αντίστοιχους τοπικούς Συλλόγους ασθενών της Πάτρας, της Λάρισας και των Ιωαννίνων!Με αφορμή τη διεξαγωγή της εκστρατείας στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου, στην οποία συμμετείχαν η Επίκουρη Καθηγήτρια Νευρολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Υπεύθυνη του Ανοσογενετικού Εργαστηρίου της Α’ Πανεπιστημιακής Νευρολογικής Κλινικής του Π.

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011, 16:07

Ελπίδα για τους ασθενείς με οζώδη σκλήρυνση

Το σύνδρομο οζώδους σκλήρυνσης, γνωστό και ως οζώδης σκλήρυνση (ΟΣ), είναι μία σπάνια πάθηση, η οποία προσβάλλει περίπου 1 έως 2 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως.

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2011, 14:23

Εκπαίδευση και πρόληψη για τον Διαβήτη

Τετραπλασιάστηκε ο αριθμός των ατόμων με Διαβήτη στην Ελλάδα, τα τελευταία 30 χρόνια. Εκτιμάται ότι 1 στους 10 Έλληνες έχει Διαβήτη.