Ένα ΙΧ σταθμεύει μπροστά στην μπάρα και κλείνει την είσοδο και έξοδο του ελικοδρομίου στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Καλείται η τροχαία, η οποία του παίρνει τις πινακίδες και του βεβαιώνει πρόστιμο 20 ευρώ.

Την ιστορία μοιράστηκε με reel στα κοινωνικά δίκτυα ο γενικός γιατρός στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου, Απόστολος Ανθόπουλος, διατυπώνοντας την απορία του αν το ύψος του προβλεπόμενου προστίμου ανταποκρίνεται στη σοβαρότητα της παράβασης.

"Καλημέρα από το parking του νοσοκομείου Παπαγεωργίου. Έχουμε ένα ωραίο αυτοκίνητο εδώ πέρα, που έχει παρκάρει και έχει κλείσει την είσοδο του ελικοδρομίου του νοσοκομείου. Έρχεται η αστυνομία -δε λέω ότι φταίει η αστυνομία, αλλά ας δούμε λίγο το νόμο - και του βεβαιώνει πρόστιμο. Και λέει το πρόστιμο 20 ευρώ", αναφέρει ο γιατρός, δείχνοντας με την κάμερα του κινητού του το αυτοκίνητο και το ροζ χαρτάκι της κλήσης που έχει τοποθετηθεί στο παρμπρίζ.

"Κι εγώ αναρωτιέμαι", συνεχίζει ο κ.Ανθόπουλος, ο οποίος έγινε γνωστός από το viral βίντεο που ανέβασε για τις επιπτώσεις των εργασιών του flyover στην κίνηση των ασθενοφόρων: "Αν πας σε ένα parking και πληρώσεις 20 ευρώ, κάθεσαι όλη τη μέρα. Αν πας σε ένα νοσοκομείο και κλείσεις το ελικοδρόμιο, απλά σου παίρνουν τις πινακίδες, πληρώνεις 20 ευρώ, πας τις παίρνεις και όλα καλά"…

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Διεθνής έρευνα σε 12 εκατομμύρια άτομα: Καλύτερη για την υγεία η μεσογειακή διατροφή
Άδ. Γεωργιάδης: Μείωση δαπανών 1,5% στα νοσοκομεία, με αύξηση αποδοτικότητας
Δωρεά Στ. Κουτμερίδη στη μνήμη της κόρης του που πέθανε από CoViD