Δωρεάν εξετάσεις πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, χωρίς συμμετοχή του ασφαλισμένου με την προσκόμιση παραπεμπτικού, προσφέρει στους άνδρες και τις γυναίκες του Πυροσβεστικού Σώματος αλλά και στους εθελοντές δασοπυροσβέστες ο όμιλος Euromedica, σε μία κίνηση αναγνώρισης του αγώνα που δίνουν με αυταπάρνηση για την κατάσβεση των πυρκαγιών. Παράλληλα, ο όμιλος προσφέρει δωρεάν εξετάσεις σε όλους τους δημότες των πληγεισών περιοχών, με προσκόμιση παραπεμπτικού, στα διαγνωστικά κέντρα της Αττικής.

Οι δωρεάν εξετάσεις στα διαγνωστικά κέντρα του ομίλου θα πραγματοποιούνται από σήμερα 13.08.24 και θα διαρκέσουν ως τη λήξη της αντιπυρικής περιόδου, στο τέλος Οκτωβρίου.

Στην πρωτοβουλία της Euromedica συμμετέχουν τα 22 διαγνωστικά κέντρα του ομίλου στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη, στην Κρήτη, τη Λάρισα, την Αλεξανδρούπολη και την Κατερίνη, καθώς και όλες οι κλινικές σε Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Κρήτη και Κοζάνη.

Η Euromedica παραμένει πάντα αρωγός στις ανάγκες της πολιτείας και του πολίτη, για την αντιμετώπιση των έκτακτων συνθηκών. Μπροστά στις τεράστιες καταστροφές που έχουν προκαλέσει οι πυρκαγιές, καθώς και την αυτοθυσία και τον επαγγελματισμό του πυροσβεστικού σώματος, κάνει πράξη τις δεσμεύσεις της, προσπαθώντας να είναι χρήσιμη και αποτελεσματική  απέναντι στην κοινωνία και τις ανάγκες της, δίνοντας το παρών και προσφέροντας τις υπηρεσίες της, χωρίς να συνυπολογίζει το κόστος.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Άνω άκρο και θερινά σπορ: Πώς να αποτρέψτε τους τραυματισμούς
Μπορεί μια δίαιτα με σούπες να οδηγήσει σε ύφεση του διαβήτη;
Γιατί το κόκκινο κρέας μπορεί να συνδέεται ιδιαίτερα με τον κίνδυνο διαβήτη τύπου 2 [μελέτη]