Επίσημο κάλεσμα στους Συλλόγους των Φαρμακείων Νοτίου Ελλάδος σκοπεύει να απευθύνει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, με σημείο συνάντησης την Αθήνα.

Οι πληροφορίες μας είναι ότι το κάλεσμα αυτό θα είναι άμεσο και ίσως η... άνοδος να γίνει ακόμη και την προσεχή Δευτέρα, προκειμένου να προσδιοριστεί το πλαίσιο των κινητοποιήσεων που θα ακολουθήσει ο κλάδος το επόμενο διάστημα.

Την ίδια στιγμή, ο ΠΦΣ σκέφτεται να προχωρήσει ακόμη και σε Πανελλαδικό Συλλαλητήριο, και πάλι στο κέντρο της Αθήνας, όπου αν τελικά συμβεί αυτό μιλάμε για 11.000 φαρμακοποιούς, ενώ αν υπολογίσουμε και τους έμμεσα εμπλεκόμενους -τις οικογένειές τους- τότε το νούμερο διπλασιάζεται.

Όλες οι επόμενες κινήσεις των φαρμακοποιών θα κριθούν αυτό το Σάββατο, όπου και θα γίνει η Γενική Συνέλευση με επίμαχο θέμα την απελευθέρωση του επαγγέλματος, έτσι όπως θα την ορίσει η ΚΥΑ που έρχεται.

Λέτε να ισχύουν τα δύο ονόματα πολυεθνικών για τις οποίες έχει διαρρεύσει ότι δήθεν ενδιαφέρονται να λειτουργήσουν τη δική τους αλυσίδα φαρμακείων στην ελληνική αγορά;

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Συνάντηση υπουργού Υγείας με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών
Ανθυγιεινή  διατροφή του πατέρα συνδέεται με καρδιοπάθεια στην κόρη του [μελέτη]
Γιόγκα και διατάσεις κατά της ακράτειας στις γυναίκες [μελέτη]