Νομικά μέσα κατά παντός υπευθύνου συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου του συνδικαλιστικού οργάνου, εν προκειμένω του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, ακούγεται ότι σκοπεύει να χρησιμοποιήσει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αχαΐας, αν δεν βρεθεί λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ο τελευταίος, όπως λέγεται, έστειλε σήμερα σχετικό έγγραφο στον ΠΦΣ, στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει 'ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αχαΐας, με ευθύνη του ΕΟΠΥΥ και μόνο, έχει στο Διανεμητικό του χρήματα για τις μισές ακριβώς συμβάσεις του μηνός Νοεμβρίου του 2017 και περίπου για τις μισές του μηνός Δεκεμβρίου του 2017.

Η συντριπτική πλειοψηφία των υπόλοιπων συλλόγων της χώρας έχει προ καιρού ολοκληρώσει πληρωμές και για τους δύο προαναφερόμενους μήνες, ενώ ενημερωθήκαμε από τον αρμόδιο αντιπρόεδρό σας πως σύντομα θα ξεκινήσει η αποπληρωμή ενταλμάτων Ιανουαρίου 2018 (π.χ. στην Αργολίδα). Με δεδομένο πως το τοπικό ΠΕΔΙ διαβεβαιώνει πως δεν υπάρχουν εκκρεμότητες για το Νοέμβριο του 2017, ενώ ελάχιστες παραμένουν για το Δεκέμβριο του 2017, είναι προφανές πως τα εντάλματά μας λιμνάζουν στα κεντρικά του ΕΟΠΥΥ. "

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Νοσηλευτική φροντίδα στο σπίτι: Η φωνή αγωνίας δύο μητέρων
Πίκρα και θυμός για το ταίρι μας: Είναι φυσιολογικό;
Το μπρόκολο "νικάει" τα παντζάρια στη μάχη για έλεγχο της αρτηριακής πίεσης [μελέτη]