Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016

'Eρχονται μέλη της PGEU στην Ελλάδα;

Πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται, αναφέρουν ότι το αμέσως προσεχές διάστημα, ίσως και την επόμενη εβδομάδα ετοιμάζονται να έρθουν στην Ελλάδα στελέχη της PGEU (Ένωση Ευρωπαίων Φαρμακοποιών) προσκεκλημένα θεσμικών οργάνων του φαρμακευτικού κλάδου.

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016

''Κατέρρευσαν'' τα συστήματα του ΕΟΠΥΥ

Άμεση λύση στο πρόβλημα των περιπτώσεων της μη εμφάνισης των ψηφιοποιημένων αρχείων, που εκκαθαρίζονται από τον ΕΟΠΥΥ, ζητά ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών.

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016

Πιέζει ο χρόνος...

Πιέζει ο χρόνος για τις νέες συμβάσεις με τους παρόχους υγείας -λήγουν τέλη του μήνα- και κόσμος πάει και έρχεται στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ.

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016

Πρόσκληση οδοντιάτρων να εργαστούν σε όμιλο υπηρεσιών υγείας της Μέσης Ανατολής

Πρόσκληση για να εργαστούν σε έναν από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς ομίλους υπηρεσιών υγείας της Μέσης Ανατολής έχει γίνει σε Έλληνες Οδοντιάτρους.

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016

Με αντίπαλο την πολυφαρμακία

‘’Aσύλληπτα’’, τα τελευταία στοιχεία από τους θανάτους που προκαλούνται από την πολυφαρμακία. Τα στοιχεία αυτά δείχνουν ότι κάθε χρόνο, στην Ευρωπαϊκή Ένωση οι θάνατοι από τη μη σωστή τήρηση- λήψη των φαρμάκων (συνταγογραφούμενων ή μη) ξεπερνούν τους 194.

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016

Σύννεφα στον όμιλο Euromedica

Προβλήματα και πάλι στον όμιλο Euromedica, καθώς εκτός του ότι οι εργαζόμενοι δεν έχουν πληρωθεί -οφείλει δεδουλευμένα μηνών- άρχισαν ξανά και οι απολύσεις.

Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2016

To ζήτημα επιβίωσης αφορά όλους τους παρόχους υγείας

Λένε ότι ένας καλός τρόπος να ταράξεις την ηρεμία ενός σπιτιού είναι να φέρεις διχασμό στα μέλη του. Πήγε λοιπόν κλινικάρχης στον ΕΟΠΥΥ για κάποιο λόγο -όχι για την περιβόητη σύμβαση- και είδε εκπρόσωπο άλλης κλινικής που ανήκει σε άλλο θεσμικό όργανο από αυτό που ανήκει ο προαναφερόμενος, να συνομιλεί με μέλη από την Επιτροπή που διαπραγματεύεται τη σύμβαση.

Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2016

Μόνο υποχρεώσεις και καθόλου δικαιώματα

Μόνο υποχρεώσεις και καθόλου δικαιώματα περιλαμβάνουν οι συμβάσεις που έχει παρουσιάσει ο EOΠΥΥ στους παρόχους υγείας, όπως ισχυρίζονται οι τελευταίοι.

Τρίτη, 07 Ιουνίου 2016

Αναζητούν τρόπους συνεργασίας εντός και εκτός ελληνικών συνόρων

Το κοίταξαν από δω... το κοίταξαν από εκεί και είπαν κάποιες πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες, ότι μπορεί το γενικότερο οικονομικό περιβάλλον να μην είναι το καταλληλότερο για επενδύσεις, αλλά με λίγο πίεση -από έξω- μπορεί να γίνει.

Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2016

Το συνέδριο και οι.... απόντες (;)

Έφθασε η ώρα για το ΚΘ' Συνέδριο των Αντιπροσώπων της Ομοσπονδίας Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδος (Ο.Σ.Φ.Ε) που θα γίνει στη Βέροια το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, σε συνεργασία με το Μέλος- Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Ημαθίας- Πέλλας (ΣΦΗΠ).