Πρόσκληση για να εργαστούν σε έναν από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς ομίλους υπηρεσιών υγείας της Μέσης Ανατολής έχει γίνει σε Έλληνες Οδοντιάτρους. Συγκεκριμένα, εκπρόσωποι του ιατρικού ομίλου 'Mouwasat Medical Services', που εδρεύει στη Μέση Ανατολή, πρόκειται να επισκεφτούν το Λονδίνο για συνεντεύξεις στις 21 Αυγούστου 2016.

Σκοπός του ταξιδιού αυτού είναι η πρόσληψη οδοντιάτρων και οδοντοτεχνιτών οι οποίοι ενδιαφέρονται να εργαστούν στη Σαουδική Αραβία.
Σύμφωνα με ενημέρωση-κοινοποίηση που έχει γίνει στους Οδοντριατρικούς Συλλόγους της χώρας ο πολυεθνικός όμιλος ενδιαφέρεται για την πρόσληψη οδοντιάτρων και οδοντοτεχνιτών για τα νοσοκομεία του με τις εξής οδοντιατρικές ειδικότητες:

Εμφυτευματολόγους - Αισθητικούς Οδοντιάτρους - Προσθοδοντικούς - Ορθοδοντικούς - Παιδο-οδοντιάτρους - Ενδοδοντιστές - Περιοδοντολόγους - Γναθοχειρουργούς.

Όπως αναφέρεται στην ενημέρωση, όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν τον τίτλο της ειδικότητας.

Τα συμβόλαια τα οποία σκοπεύει να κάνει ο ιατρικός όμιλος θα είναι τριετή με αυτόματη ανανέωση και μισθολογική προσαύξηση 5% για κάθε έτος. Προσφέρονται πολύ υψηλοί αφορολόγητοι μισθοί (tax-free) για Επιμελητές από 11.000€, πολλές παροχές και εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Γεωργιάδης: Έρχεται υψηλότερη συμμετοχή για όσους επιλέγουν ιδιωτικές κλινικές
1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό
Συνάντηση Μητσοτάκη με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας