Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016

Έκτακτη σύσκεψη για καυτά θέματα

Σύσκεψη πραγματοποίησε την προηγούμενη εβδομάδα η Ομοσπονδία Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδος, καθώς τα θέματα είναι πολλά και καυτά!Στα πλαίσια του διοικητικού συμβουλίου και μετά από πρόσκληση του προέδρου της ΟΣΦΕ κ.

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016

Η Μαρία Λεοντάρη διευθύντρια Επικοινωνίας στον ΣΦΕΕ

Τη θέση της διευθύντριας Επικοινωνίας του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) ανέλαβε η Μαρία Λεοντάρη, η οποία εντάσσεται σε μια δυναμική ομάδα που έχει ήδη σημαντικό έργο προς όφελος της φαρμακοβιομηχανίας και του Έλληνα ασθενή.

Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016

Υπολειτουργεί η ΜΕΘ στο Γενικού Νοσοκομείου Χίου- ασθενείς μεταφέρονται με αεροδιακομιδές σε άλλα νοσοκομεία

Eπ' ευκαιρία της 1ης Νοσηλευτικής Ημερίδας του Γενικού Νοσοκομείου Χίου «Σκυλίτσειο», που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο νησί, κλιμάκιο εκπροσώπων του Διοικητικού Συμβουλίου του 1ου Περιφερειακού Τμήματος Αττικής και Νήσων Αιγαίου της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος αποφάσισε να επισκεφτεί όλους τους χώρους και τις κλινικές του Νοσοκομείου.

Τρίτη, 26 Απριλίου 2016

Πρόταση για τον τρόπο συμμετοχής των ασφαλισμένων στις εξετάσεις

Συμμετοχή του ασφαλισμένου στις διαγνωστικές εξετάσεις ανάλογα με την φορολογική του δήλωση ακούγεται ότι πρότειναν γιατροί σε μία από τις τελευταίες συναντήσεις που έγιναν στον ΕΟΠΥΥ σχετικά με τη νέα σύμβαση των διαγνωστικών κέντρων.

Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016

Zήτησαν τη συνδρομή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Τη συνδρομή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών -αφού βεβαίως πήραν πρώτα το πράσινο φως από τον ΕΟΠΥΥ- ζήτησαν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Υγείας και η Πανελλήνια Ένωση Ιατρικής Βιοπαθολογίας, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία πραγματικής κοστολόγησης των εξετάσεων και το τελικό αποτέλεσμα να προωθηθεί προς το ΚΕΣΥ.

Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016

Μεγάλη κινητικότητα με τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας στα φαρμακεία

Aπό τη στιγμή που τα προϊόντα σου αρχίζουν να διαρρέουν και σε άλλα κανάλια διανομής, άρα μειώνεται και ο τζίρος σου, ένας ενδεδειγμένος τρόπος να "φρενάρεις" την πτώση των πωλήσεών σου είναι να λανσάρεις δικά σου προϊόντα με την επωνυμία σου.

Τρίτη, 19 Απριλίου 2016

Ειδοποιητήρια στα φαρμακεία για κατασχέσεις εις χείρας τρίτων

Περί τις 3.500 λένε ότι έχουν φθάσει σε αριθμό τα κατασχετήρια προς τα φαρμακεία. Αυτά δεν αφορούν ανάλογο αριθμό φαρμακείων, αλλά περίπου 1.

Τρίτη, 19 Απριλίου 2016

Την Παρασκευή η συνάντηση ΕΟΠΥΥ- κλινικαρχών

Tην Παρασκευή στις 11.00 π.μ. κλείστηκε τελικώς το ραντεβού μεταξύ του ΕΟΠΥΥ και των εκπροσώπων από τις Ιδιωτικές κλινικές, προκειμένου να συζητηθούν οι όροι της νέας σύμβασης, καθώς η παλιά λήγει στις 30-6-2016.

Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

Αναφορές για ληγμένα φάρμακα

Επιστολή προς τον Διοικητή του Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς, έστειλε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, αναφέροντας ότι έχει γίνει δέκτης πολλών αναφορών από συναδέλφους, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου χορηγούνται σε ασθενείς που εξετάζονται εκεί, φάρμακα που λήγουν τον τρέχοντα μήνα, άγνωστης προέλευσηςν δεδομένου ότι στερούνται ταινίας γνησιότητας.

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016

Ζητούν επέκταση της χρήσης της ‘’κάρτας αγρότη’’

Φαρμακευτικοί Σύλλογοι έχουν ζητήσει -με επιστολή τους- από την Τράπεζα Πειραιώς να επεκταθεί η χρήση της «κάρτας αγρότη» κατά την πώληση κτηνιατρικών φαρμάκων και από τα φαρμακεία.