Βουλή & Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Τρίτη, 09 Δεκεμβρίου 2008, 14:57

ΣΥΡΙΖΑ: Λειτουργία Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών

Στο θέμα της λειτουργίας των Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών αναφέρεται η ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Περικλή Κοροβέση.

Τρίτη, 09 Δεκεμβρίου 2008, 12:51

Το ‘μπαλάκι’ στο Δήμο Χανίων για το παλιό νοσοκομείο

Απάντηση για το θέμα της αξιοποίησης του παλαιού νοσοκομείου Χανίων έδωσε σήμερα ο Υφυπουργός Υγείας κ. Γ. Παπαγεωργίου στην πρόσφατη Ερώτηση –Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων του Εισηγητή του ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ και Βουλευτή Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, σχετικά με το εν λόγω θέμα.

Παρασκευή, 05 Δεκεμβρίου 2008, 17:22

ΣΥΡΙΖΑ: Βλαστοκύτταρα

Στις ιδιωτικές τράπεζες βλαστοκυττάρων και στο κόστος για κάθε παιδί-δότη, αναφέρεται η ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γρηγόρη Ψαριανού.

Παρασκευή, 05 Δεκεμβρίου 2008, 17:00

ΣΥΡΙΖΑ: Επιβεβαιώνονται οι φόβοι για τις μονάδες ψυχικής υγείας

'Επιβεβαιώνονται οι φόβοι για τις μονάδες ψυχικής υγείας' αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γρηγόρης Ψαριανός.

Παρασκευή, 05 Δεκεμβρίου 2008, 14:31

Ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη συζήτηση του νομοσχεδίου για το κάπνισμα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε χθες στη Βουλή στη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπ. Υγείας για το κάπνισμα και το αλκοόλ. Ανάμεσα στα άλλα πρότεινε την απαγόρευση του καπνίσματος σε όλους τους δημόσιους χώρους, χωρίς εξαιρέσεις.

Πέμπτη, 04 Δεκεμβρίου 2008, 16:05

Απαράδεκτοι αποκλεισμοί και διακρίσεις στην εργασία, για τα άτομα με αναπηρία

Το ποσοστό αποκλεισμού των ατόμων με αναπηρία στην Ελλάδα (84%), είναι ανησυχητικά μεγάλο σε σύγκριση με των άλλων ευρωπαϊκών χωρών, αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Περικλής Κοροβέσης.

Πέμπτη, 04 Δεκεμβρίου 2008, 15:16

Να στηριχτεί η Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας Φωκίδας

Να στηριχτεί επειγόντως το έργο της Εταιρείας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας στο νομό Φωκίδας ζητά στην ερώτησή του ο βουλευτής Α΄ Πειραιά & Νησιών Θοδωρής Δρίτσας.

Πέμπτη, 04 Δεκεμβρίου 2008, 13:07

Εισήγηση του ΟΚΑΝΑ για συνταγογράφηση υποκατάστατων ηρωίνης

Στο θέμα της εισήγησης του Οργανισμού Καταπολέμησης Ναρκωτικών για συνταγογράφηση υποκατάστατων ηρωίνης αναφέρεται η ερώτηση της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μαρίας Δαμανάκη.

Τετάρτη, 03 Δεκεμβρίου 2008, 16:58

Η Μεσογειακή Διατροφή διεκδικεί μια θέση στην UNESCO

Μια θέση στην Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά της Ανθρωπότητας της UNESCO διεκδικεί η Μεσογειακή Διατροφή. Η Επιτροπή Γεωργίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μετά από παρέμβαση του ευρωβουλευτή της ΝΔ κ. Γιάννη Γκλαβάκη, σπεύδει να στηρίξει αυτήν την υποψηφιότητα.

Τετάρτη, 03 Δεκεμβρίου 2008, 14:12

Στην ολομέλεια το νομοσχέδιο για το κάπνισμα

Ξεκινά στις 6 σήμερα το απόγευμα, η συζήτηση στη Βουλή η συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου Νόμου που κατέθεσε το υπουργείο Υγείας για την ‘Προστασία ανηλίκων από τον καπνό και τα αλκοολούχα ποτά και άλλες διατάξεις’.