Η Guru της ευεξίας Vicky DeRosa, CEO της VWellHealth στη Νέα Υόρκη, και ομιλήτρια παρακίνησης στο TEDx, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μιλά μόνο για μια ημέρα (5 Ιουλίου) και μόνο για 75€ (από 500€ που κοστίζει συνήθως για τους Αμερικάνους πελάτες της) σε ένα Course: Πώς να δείχνετε και να αισθάνεστε 10 χρόνια νεότεροι σε μόλις 21 ημέρες.

5 Ιουλίου 2024, 8 μ.μ., Αθήνα Κέντρο – Μέγιστος αριθμός 50 άτομα

*Radiant Skin Transformation: Μάθετε τις θεραπείες και τις τεχνικές της Vicky που θα δώσουν στο δέρμα σας μια φυσική, νεανική λάμψη, κάνοντάς σας να φαίνεστε χρόνια νεότεροι.

*Boosted Energy and Stamina: Ανακαλύψτε τις στρατηγικές της Vicky για φαγητά και ποτά που θα αυξήσουν τα επίπεδα ενέργειάς σας και θα βελτιώσουν την ευεξία σας, βοηθώντας σας να αισθάνεστε νεότεροι και πιο ζωντανοί κάθε μέρα.

*Youthful Appearance with Simple Wardrobe Changes: Ανακαλύψτε πώς να κάνετε μικρές προσαρμογές στη γκαρνταρόμπα σας οι οποίες θα δημιουργούν μεγάλο αντίκτυπο, κάνοντάς σας άμεσα να φαίνεστε και να αισθάνεστε νεότεροι και πιο κομψοί.

Η Vicky DeRosa είναι 59 ετών και ανέκτησε την όρασή της όταν οι γιατροί έλεγαν ότι ήταν αδύνατο. Έχει αφιερώσει δεκαετίες βοηθώντας τους ανθρώπους να μεταμορφώσουν τη ζωή τους από μέσα προς τα έξω. Η Βίκυ αφιερώνει τη ζωή της στο να βοηθά τους ανθρώπους να ζουν περισσότερο, με σκοπό και πιο ευτυχισμένοι.

Την ομιλήτρια θα συστήσει ο Αθανάσιος Μπελαλίδης είναι επικοινωνιολόγος, ειδικός βιωσιμότητας, public speaker και tiktoker, συγγραφέας του best seller «O Πλούτος είναι μέσα σου» από τις εκδόσεις key books.

Κλείστε τη θέση σας εδώ

 

 

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Στα σκαριά εμβόλιο της Moderna κατά της γρίπης των πτηνών
Οφέλη και πιθανοί κίνδυνοι του καφέ
Συμβουλές για γυμναστική με αρθρίτιδα