Υλικά
- 300 γραμ. Φέτα (τριμμένη)
- 300 γραμ. Ανθότυρο
- 150 γραμ. Γιαούρτι
- 2 καυτερές πιπεριές (ψιλοκομμένες)
- ½ φλυτζάνι ελαιόλαδο
- λίγο ξύδι
Προετοιμασία
Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά και τα χτυπάμε στο μίξερ ή στο μπλέντερ εάν θέλουμε να γίνει το μείγμα λείο.
Ειδήσεις υγείας σήμερα
Σε συναγερμό ο ΠΟΥ για την ευλογιά των πιθήκων
Συμβουλές ανακούφισης από το ηλιακό έγκαυμα
Η συχνή χρήση κάνναβης αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου κεφαλής και τραχήλου [μελέτη]