Υλικά

  • 300 γραμ. Φέτα (τριμμένη)
  • 300 γραμ. Ανθότυρο
  • 150 γραμ. Γιαούρτι
  • 2 καυτερές πιπεριές (ψιλοκομμένες)
  • ½ φλυτζάνι ελαιόλαδο
  • λίγο ξύδι

Προετοιμασία
Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά και τα χτυπάμε στο μίξερ ή στο μπλέντερ εάν θέλουμε να γίνει το μείγμα λείο.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Σε συναγερμό ο ΠΟΥ για την ευλογιά των πιθήκων
Συμβουλές ανακούφισης από το ηλιακό έγκαυμα
Η συχνή χρήση κάνναβης αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου κεφαλής και τραχήλου [μελέτη]