Υλικά

  • 300 γραμ. μανιτάρια (κομμένα στα δύο)
  • 4 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά ξύδι
  • αλάτι, πιπέρι, μαϊντανός
  • 1 τρυφερό αντίδι (πλυμένο και ψιλοκομμένο)

Προετοιμασία
Ανακατεύουμε τα μανιτάρια, το λάδι, το ξύδι, το αλάτι, το πιπέρι και τον μαϊντανό και τα αφήνουμε για μία ώρα.

Σε ανοικτό πιάτο βάζουμε το ψιλοκομμένο αντίδι και από πάνω ρίχνουμε το μείγμα των μανιταριών.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Σε συναγερμό ο ΠΟΥ για την ευλογιά των πιθήκων
Συμβουλές ανακούφισης από το ηλιακό έγκαυμα
Η συχνή χρήση κάνναβης αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου κεφαλής και τραχήλου [μελέτη]