Προετοιμασία
Βράζουμε 2 αυγά σφικτά.

Τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε 4 κομμάτια το καθένα.

Κτυπάμε 2 σκελίδες σκόρδο με λίγο αλάτι μέχρι να λιώσουν.

Αραιώνουμε το σκόρδο με 2 κουταλιές ξύδι.

Το ρίχνουμε πάνω στα αυγά με ένα κουταλάκι.

Ρίχνουμε και ½ κουταλάκι ελαιόλαδο σε κάθε κομμάτι αυγού.

Σημ.: Είναι νοστιμότατος μεζές και πολύ υγιεινός.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Σε συναγερμό ο ΠΟΥ για την ευλογιά των πιθήκων
Συμβουλές ανακούφισης από το ηλιακό έγκαυμα
Η συχνή χρήση κάνναβης αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου κεφαλής και τραχήλου [μελέτη]