Προετοιμασία
Βράζουμε 2 αυγά σφικτά.
Τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε 4 κομμάτια το καθένα.
Κτυπάμε 2 σκελίδες σκόρδο με λίγο αλάτι μέχρι να λιώσουν.
Αραιώνουμε το σκόρδο με 2 κουταλιές ξύδι.
Το ρίχνουμε πάνω στα αυγά με ένα κουταλάκι.
Ρίχνουμε και ½ κουταλάκι ελαιόλαδο σε κάθε κομμάτι αυγού.
Σημ.: Είναι νοστιμότατος μεζές και πολύ υγιεινός.
Ειδήσεις υγείας σήμερα
Σε συναγερμό ο ΠΟΥ για την ευλογιά των πιθήκων
Συμβουλές ανακούφισης από το ηλιακό έγκαυμα
Η συχνή χρήση κάνναβης αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου κεφαλής και τραχήλου [μελέτη]