Υλικά

  • 1 ½ κιλό χταπόδι
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια (κομμένα)
  • ½ φλυτζάνι ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδου (λιωμένες)
  • 4 κουταλιές ξύδι
  • αλάτι, πιπέρι
  • ρίγανη, μαϊντανός (ψιλοκομμένος)

Προετοιμασία
Πλένουμε το χταπόδι και το βάζουμε σε κατσαρόλα να βράσει. Χωρίς νερό και σε σιγανή φωτιά.

Το τρυπάμε να δούμε εάν μαλάκωσε.

Το αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε σε πιατέλα.

Μέσα σε μπωλ ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και περιχύνουμε το χταπόδι.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Αυξάνεται στα €200 εκατ. η επιδότηση του clawback για τις φαρμακευτικές
Η ψυχολογία των συνηθειών: Γιατί αγωνιζόμαστε να αλλάξουμε και πώς να πετύχουμε αλλαγή
FairLife Lung Cancer Care: Το #2 Podcast για την πρόληψη του καρκίνου του πνεύμονα