Προϊόντα & Υπηρεσίες

Φίλτρα άρθρων

Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2024, 18:30

Εκδήλωση ''Υγιεινή διατροφή & κοινωνική ένταξη ευάλωτων καταναλωτών''

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί το έργο ESF+ Food4Inclusion – Healthy Meal, το οποίο στοχεύει στη δημιουργία ενός δικτύου εστιατορίων που προσφέρει υγιεινά και βιώσιμα γεύματα σε ευάλωτα άτομα σε μειωμένες τιμές μια δεδομένη ημέρα της εβδομάδας και στην προώθηση αυτής της πρακτικής σε όλη την Ευρώπη. 

Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2024, 08:00

Zoom στα ολιγοθερμιδικά γλυκαντικά: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουμε

Τα νεότερα δεδομένα για την ασφάλεια και τη χρήση των ολιγοθερμιδικών γλυκαντικών παρουσιάστηκαν στο 2ο Διεθνές Συνέδριο Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας.

Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2024, 15:18

Εσπερίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιολάδου – ΣΕΒΙΤΕΛ

Θέμα, «Το ελαιόλαδο και η Βιομηχανία Τυποποίησής του, προβλήματα και προοπτικές».

Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, 13:00

Διασφάλιση τροφής: Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για την ανθρωπότητα

Ξεκινά στις 26 Απριλίου ο 3ος Κύκλος Ανοιχτών Ομιλιών από το Ίδρυμα Τεχνολογίας & Έρευνας (ΙΤΕ) σε συνεργασία με το H2B HUB του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023, 18:26

Η ΠΕΦ και το ‘’Μαζί για το παιδί’’ ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη Θεσσαλία

Συγκεντρώθηκαν 5,5 τόνοι από προϊόντα διατροφής, είδη καθαρισμού και είδη υγιεινής.

Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023, 18:25

‘’Από στόμα σε στόμα’’: Ένα βιβλίο για τις σωστές διατροφικές συνήθειες

Οι συντελεστές του βιβλίου κ. Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και δρ Αναστάσιος Παπαλαζάρου συζήτησαν για την ιδέα της δημιουργίας αυτού του βιβλίου, που αναδεικνύει τον πλούτο και την σοφία των παραδοσιακών συνταγών του τόπου μας.

Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2023, 18:36

Σχολική σίτιση σε ευπαθείς περιοχές με το Πρόγραμμα ‘’Διατροφή’’ του Ινστιτούτου Prolepsis

Το Πρόγραμμα ξεκίνησε σε 11 σχολεία σε περιοχές της Αττικής (Κέντρο Αθήνας, Ασπρόπυργος, Αχαρνές) και της Ροδόπης.

Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2023, 18:19

Diabetes Dine Out: Μια πρωτοβουλία αφιερωμένη στα άτομα με διαβήτη

Επιλεγμένα εστιατόρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη διαμόρφωσαν ειδικά menu, απόλυτα συμβατά με τις διατροφικές επιλογές των ανθρώπων με διαβήτη, με την επιστημονική επιμέλεια και τις οδηγίες του Κλινικού Διαιτολόγου-Βιολόγου κ. Χάρη Δημοσθενόπουλου.

Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023, 17:01

Δωρεάν Ημερίδα Διατροφής για γονείς και παιδιά από το Project Parenting 

Η ημερίδα που θα ηρεμήσει τις διατροφικές σας αγωνίες.

Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023, 15:39

Ανάκληση παστελιού από τον ΕΦΕΤ

Περιέχει την αλλεργιογόνο ουσία καζεΐνη γάλακτος.