Με την παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστα Τσιάρα και με ενδιαφέρουσες εισηγήσεις σε επίκαιρα θέματα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26/9/24 και ώρα 6.00 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Ακαδημίας 18, Αθήνα, η Εσπερίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιολάδου – ΣΕΒΙΤΕΛ, με θέμα «Το ελαιόλαδο και η Βιομηχανία Τυποποίησής του, προβλήματα και προοπτικές».

Στην εν λόγω εσπερίδα, από πλευράς του αρμόδιου Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, εισηγητής θα είναι ο Γενικός Γραμματέας του κ. Γιώργος Στρατάκος, με θέμα «τα μέτρα και τις δράσεις για τον ελαιοκομικό τομέα».

Η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Αλκοόλης και Τροφίμων του Γενικού Χημείου του Κράτους (ΑΑΔΕ) Δρ. Διονυσία Στεφανίτση θα αναλύσει το επίκαιρο θέμα: «Επιμολυντές ελαιολάδου: Η περίπτωση των υδρογονανθράκων παραφινελαίων”.

Ακολούθως, στην “Διεθνοποίηση των ελληνικών ελαιοκομικών επιχειρήσεων” θα αναφερθεί ο κ. Γιάννης Ρέτσας, Γεν. Δντής ανάπτυξης εξωτερικού εμπορίου του ENTERPRISE GREECE ενώ ο Πρόεδρος του ΠΣΕ & ΣΕΚ κ. Αλκιβιάδης Καλαμπόκης θα περιγράψει τρόπους και διαδικασίες με την εισήγησή του “Βελτιώνοντας την εξωστρέφεια του ελληνικού ελαιολάδου”.

Το εξίσου ενδιαφέρον θέμα “ Ελαιόλαδο και μαζική εστίαση”, θα αναπτύξει ο καταλληλότερος κ. Γιώργος Καββαθάς ως Πρόεδρος της ΠΟΕΣΕ ΓΣΕΒΕΕ.

Στην εκδήλωση και με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 60 χρόνων από την ίδρυση του ΣΕΒΙΤΕΛ, το Δ.Σ θα βραβεύσει τον επί σειρά ετών (2001-2020) Πρόεδρό του κ. Γρηγόρη Αντωνιάδη και τον Διευθυντή του κ. Παναγιώτη Καραντώνη.

Η εσπερίδα είναι ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο.

Δηλώσεις συμμετοχής και περαιτέρω πληροφορίες (τηλ. 2103238856, [email protected] ) αρμόδιος κ. Γιώργος Μητράκος.

Επιπλέον Πληροφορίες

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Αυξάνεται στα €200 εκατ. η επιδότηση του clawback για τις φαρμακευτικές
Η ψυχολογία των συνηθειών: Γιατί αγωνιζόμαστε να αλλάξουμε και πώς να πετύχουμε αλλαγή
FairLife Lung Cancer Care: Το #2 Podcast για την πρόληψη του καρκίνου του πνεύμονα