Η εταιρεία Ε.Ι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., συνεπής στην υπόσχεσή της να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, δημιουργεί ένα καινοτόμο προϊόν, τα νέα Cream Crackers με κριθάρι, βρώμη και β-γλυκάνη. Η β-γλυκάνη είναι μια διαλυτή φυτική ίνα που προέρχεται από τη βρώμη και η οποία έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα.
Είναι ιδανικά και για όσους επιθυμούν τη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης.
Τα νέα Cream Crackers Παπαδοπούλου περιέχουν κριθάρι και βρώμη, θρεπτικά δημητριακά για μια καθημερινή ισορροπημένη διατροφή, ενώ αποτελούν πηγή φυτικών ινών και είναι εξαιρετικά γευστικά. Επίσης, διατηρούν αναλλοίωτη την ανάλαφρη και τραγανή υφή της οικογένειας των Cream Crackers.
Κάθε μερίδα τεσσάρων Cream Crackers με κριθάρι, βρώμη και β-γλυκάνη, παρέχει 1g β-γλυκάνης. Τα ευεργετικά αποτελέσματα εξασφαλίζονται με την ημερήσια πρόσληψη 3 g β-γλυκάνης από βρώμη και κριθάρι, σε συνδυασμό με μια ποικίλη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.
Απολαύστε τα Cream Crackers Παπαδοπούλου με κριθάρι, βρώμη και β-γλυκάνη, ένα ιδιαίτερα γευστικό σνακ που μειώνει τη χοληστερόλη όπου και αν βρίσκεσαι. Ανακαλύψτε τα!
Ειδήσεις υγείας σήμερα
Εορταστικές ημέρες διατροφής: Δες το αλλιώς
Κίρρωση ήπατος: Όσα πρέπει να γνωρίζετε
Γιατί υπάρχει τόσο στρες στις γιορτές