Video

Φίλτρα άρθρων

Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020, 17:16

Προδιαβήτης: Ορισμός, επικινδυνότητα, παρεμβάσεις

Η κα Τρικκαλινού εστίασε στην ομιλία της στην διαδικτυακή ημερίδα του iatronet.gr στην σχέση προδιαβήτη - διαβήτη, στην μεγάλη σημασία της διατροφής και του σωματικού βάρους αλλά και τους τρόπους αποφυγής των δυσάρεστων παρενεργειών από την καθιστική ζωή και την κακή διατροφή που σήμερα έχει φτάσει στο απόγειό της.

Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020, 13:12

LIVE μετάδοση Λαπαροσκοπικής κολεκτομής

Στο πλαίσιο του 1ου κύκλου σεμιναρίων Λαπαροσκοπικών Κολεκτομών θα μεταδοθεί ζωντανά χειρουργική επέμβαση Λαπαροσκοπικής κολεκτομής από την αίθουσα χειρουργείου του Δ.

Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020, 16:58

Διαδικτυακή ημερίδα iatronet gr για τον Διαβήτη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 20/6, σε studio υψηλών προδιαγραφών, η διαδικτυακή ημερίδα του iatronet.gr με τίτλο "Διαβήτης και σύγχρονες προσεγγίσεις".

Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020, 12:44

Οι τέσσερις βασικοί πυλώνες για την απώλεια βάρους

Καθώς βαδίζουμε προς την κανονικότητα, αναλογιζόμαστε το βάρος μας και αναζητούμε την ιδανική δίαιτα. "Επιτυχημένη δίαιτα είναι αυτή που θα σε κάνει να την ακολουθήσεις".

Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020, 20:07

Ο Σωστός Τρόπος για να Βάλεις και να Βγάλεις μια Μάσκα (ΕΟΔΥ)

1. Πλύνετε τα χέρια σας με σαπούνι και νερό, ή χρησιμοποιήστε ακλοολούχο απολυμαντικό χεριών, προτού καν αγγίξετε την μάσκα.

Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020, 12:41

Προσοχή στα τρόφιμα που μας ανακουφίζουν

‘Παρηγορητικά τρόφιμα’: δεν θα υπήρχε πρόβλημα αν τα τρόφιμα αυτά που τα αγοράσαμε για ένα μήνα δεν τα καταναλώναμε μέσα σε μία εβδομάδα.

Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020, 20:01

Πέντε διατροφικές συστάσεις κατά την παραμονή στο σπίτι λόγω κοροναϊού

"Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις", τονίζει ο Διαιτολόγος -Διατροφολόγος, Δρ Αναστάσιος Παπαλαζάρου. Ζωτικής σημασίας η σύσταση "Μένουμε σπίτι", όμως με προσοχή στην διατροφή για την αποφυγή περιττού βάρους.

Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020, 19:14

Κοροναϊός: Οι ηλικιωμένοι να μείνουν στο σπίτι

Κρίσιμο είναι το επόμενο διάστημα για την εξέλιξη της δραστηριότητας του κοροναϊού στην Ελλάδα. Οι ηλικιωμένοι ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας τούς κάλεσε να αποφεύγουν τις μη αναγκαίες μετακινήσεις.

Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020, 11:29

Pilates για τον πόνο στη μέση και την κακή στάση σώματος

Η κακή στάση αποτελεί μάστιγα της εποχής. Η μέθοδος pilates θεωρείται η καταλληλότερη άσκηση ώστε να διορθωθούν τυχόν ασυμμετρίες, μέσω της ενδυνάμωσης και διάτασης αναλόγως την περίπτωση.

Σάββατο, 07 Μαρτίου 2020, 19:28

Συμβουλές για τον Κοροναϊό από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ)

Ο Κορονοϊός επηρεάζει σοβαρότερα τις ευπαθείς ομάδες, ηλικωμένους και ασθενείς με χρόνια νοσήματα. Πλένετε συχνά και σωστά τα χέρια σας.