Επιτυχημένη ήταν λέει η πρώτη χθεσινή συνάντηση του PhARMA Innovation Forum (PIF) Greece που ξεκίνησε την πρωτοβουλία «Meeting Patients’ Needs», η οποία συνίσταται στη διοργάνωση μιας σειράς κλειστών συναντήσεων εργασίας, κάθε μία από τις οποίες θα είναι αφιερωμένη σε διαφορετική θεραπευτική κατηγορία.

Χθες είχε την τιμητική της η ογκολογία, όπου εκτός από τις εταιρείες συμμετείχαν από την πλευρά των ασθενών εκπρόσωποι από την Ενωση Ασθενών Ελλάδος και τον ΕΛΛΟΚ, ενώ από την πλευρά της Πολιτείας παρουσία έδωσε ο γενικός γραμματέας υπηρεσιών υγείας κ. Ι. Κωτσιόπουλος. Οπως μάθαμε, τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν πολλά. Μεταξύ αυτών οι ιστολογικές εξετάσεις, η αναγκαιότητα επικαιροποίησης των βιοδεικτών, οι κλινικές μελέτες, η διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου οδικού χάρτη για τον ογκολογικό ασθενή κ.α

Αύριο πρόκειται να γίνει η συνάντηση για την αιματολογία, όπου από την πλευρά της Πολιτείας πληροφορηθήκαμε ότι θα είναι η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κα. Μ. Γκάγκα, ενώ θα συμμετάσχουν και γιατροί από το Λαϊκό και τον Αγ. Σάββα. 

Συνολικά οι κλειστές συναντήσεις θα είναι 6 στον αριθμό. 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Απλές συμβουλές για διατροφή και καλή υγεία
CrossFit: Όσα θέλετε να ξέρετε
Από τη διάγνωση στην ανάγνωση του μυαλού;