Σεμινάριο του Εργαστηρίου Οικονομικών και Διοίκησης της Υγείας του Πανεπιστημίου Πειραιώς Θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της 4ης Διημερίδας “Το Φαρμακείο στην Υγεία και την Ομορφιά” που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης, 10 & 11 Σεπτεμβρίου 2016.

Οι Φαρμακοποιοί, κατά την καθημερινή τους εργασία καλούνται να πάρουν αποφάσεις οικονομικού περιεχομένου. Συνεπώς, οφείλουν να έχουν πλήρη γνώση των οικονομικών μεγεθών του φαρμακείου τους, και ταυτόχρονα την ικανότητα να προγραμματίζουν τις κινήσεις τους, είτε αφορούν την περιστολή των εξόδων τους, είτε τον προγραμματισμό των αγορών τους. Το σεμινάριο σκοπεύει να προσφέρει βασικές, αλλά απαραίτητες οικονομικές γνώσεις, καθώς και πρακτικές μεθόδους οικονομικής διαχείρισης, ειδικά προσαρμοσμένες στην πραγματικότητα του ελληνικού φαρμακείου.

Σκοπός αυτής της θεματικής ενότητας είναι να βοηθήσει τον Φαρμακοποιό να αποκτήσει τις απαραίτητες γνώσεις και να εμβαθύνει σε εργαλεία σύνταξης, κατάρτισης, υλοποίησης και ελέγχου προϋπολογισμού και προγραμματισμού, μέσα από την συνολική προσπάθεια δημιουργίας ενός Επιχειρηματικού Σχεδίου (Business Plan).

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Γεωργιάδης: Έρχεται υψηλότερη συμμετοχή για όσους επιλέγουν ιδιωτικές κλινικές
1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό
Συνάντηση Μητσοτάκη με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας