Υλικά

  • 5 κολοκυθάκια σε φέτες χονδρές
  • ½ φλυτζάνι ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές ξύδι
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • ρέσκο ψιλοκομμένο δυόσμο
  • αλάτι, πιπέρι

Προετοιμασία
Τηγανίζουμε τα κολοκυθάκια μέχρι να ροδίσουν.

Τα βγάζουμε από το τηγάνι και ρίχνουμε μέσα το σκόρδο και το ξύδι για ένα μόνο λεπτό.

Ρίχνουμε το μείγμα πάνω στα κολοκυθάκια.

Πασπαλίζουμε με πιπέρι, αλάτι και τον ψιλοκομμέο δυόσμο.

Σερβίρεται και με ρύζι ή σπαγγέτι.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Συμβουλές ανακούφισης από το ηλιακό έγκαυμα
Η συχνή χρήση κάνναβης αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου κεφαλής και τραχήλου [μελέτη]
Πώς θα βοηθήσω ένα παιδί με αυτισμό να μάθει να χρησιμοποιεί την τουαλέτα