Υλικά

  • 2 ντομάτες κομμένες στα τέσσερα
  • 2 κολοκυθάκια
  • 1 μεγάλη μελιτζάνα
  • 2-3 πιπεριές
  • 8 κομμάτια τυρί γραβιέρα (ή κάποιο άλλο της προτίμησής σας)
  • αλάτι, πιπέρι
  • ελαιόλαδο

Προετοιμασία
Ψήνουμε τα λαχανικά για λίγη ώρα στην σχάρα για να πάρουν χρώμα.

Τα κόβουμε σε κομμάτια ώστε να περνάνε στο καλαμάκι.

Τα περνάμε εναλλάξ με το τυρί και την ντομάτα.

Τα λαδώνουμε, τα αλατοπιπερώνουμε και τα ξαναβάζουμε στη σχάρα για λίγη ώρα.

Σημ.: Μπορείτε να κάνετε κάθε είδους σουβλάκια. Με κρέας, κοτόπουλο, γαλοπούλα, φέτα ψαριού, γαρίδες.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Συμβουλές ανακούφισης από το ηλιακό έγκαυμα
Η συχνή χρήση κάνναβης αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου κεφαλής και τραχήλου [μελέτη]
Πώς θα βοηθήσω ένα παιδί με αυτισμό να μάθει να χρησιμοποιεί την τουαλέτα