Υλικά

  • 20 μύδια
  • 4-5 ντοματάκια (πολτοποιημένα)
  • ½ κιλό μακαρόνια
  • 3-4 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες)
  • ½ φλυτζάνια ελαιόλαδο
  • μαϊντανό
  • αλάτι, πιπέρι

Προετοιμασία
Πλένουμε καλά με βούρτσα τα μύδια, τα βάζουμε σε τηγάνι μαζί με το λάδι, τις ντομάτες, το σκόρδο, το μαϊντανό.

Τα σκεπάζουμε μέχρι να ανοίξουν τα μύδια και τα αφήνουμε άλλα 5 λεπτά.

Βγάζουμε τα μύδια και μαγειρεύουμε την σάλτσα με ξεσκέπαστο τηγάνι για 5-6 λεπτά.

Βράζουμε τα μακαρόνια χωρίς να λασπώσουν (al dente), τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε πιατέλα.

Αδειάζουμε επάνω την σάλτσα και γαρνίρουμε με τα μύδια.

Βάζουμε λίγα φυλλαράκια μαϊντανού για διακόσμηση.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Συμβουλές ανακούφισης από το ηλιακό έγκαυμα
Η συχνή χρήση κάνναβης αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου κεφαλής και τραχήλου [μελέτη]
Πώς θα βοηθήσω ένα παιδί με αυτισμό να μάθει να χρησιμοποιεί την τουαλέτα