Υλικά

  • 1 μεγάλο κοτόπουλο
  • (κομμένο σε κομμάτια χωρίς πέτσα)
  • Χυμός 2 λεμονιών
  • 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο
  • λίγο λάδι
  • αλάτι, πιπέρι
  • ρίγανη

Προετοιμασία
Τοποθετούμε τα κομμάτια του κοτόπουλου σε ανοιχτή κατσαρόλα.

Ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού, το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη.

Ψήνουμε το κοτόπουλο για περίπου μία ώρα.

Θα μείνει λίγο ζουμάκι με το οποίο θα περιχύσουμε το κοτόπουλο όταν το σερβίρουμε.

Σημ.: Είναι πολύ υγιεινός τρόπος μαγειρέματος, κάνει και για δίαιτα.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Συμβουλές ανακούφισης από το ηλιακό έγκαυμα
Η συχνή χρήση κάνναβης αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου κεφαλής και τραχήλου [μελέτη]
Πώς θα βοηθήσω ένα παιδί με αυτισμό να μάθει να χρησιμοποιεί την τουαλέτα