Άτομα: 4

Υλικά

4 πίτες tortilla
2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε μεγάλα κομμάτια
2 μελιτζάνες μικρές κομμένες σε φέτες/ροδέλες
3 κολοκυθάκια μικρά
2 φρέσκα κρεμμυδάκια το λευκό μέρος
40 γρ.

τριμμένο τυρί
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Αλείφετε ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και ψήνετε τα λαχανικά για 4-5 λεπτά απο κάθε πλευρά.

Πασπαλίζετε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Ζεσταίνετε στο ίδιο τηγάνι τις πίτες tortilla για 1-2 λεπτά και τοποθετείτε πάνω τα ψητά λαχανικά. Πασπαλίζετε με τριμμένο τυρί και σερβίρετε.

Τα μυστικά της συνταγής

Για μια πιο πλούσια γεύση μπορείτε να αλείψετε την πίτα με μια ελαφριά στρώση κρεμμώδες τυρί, ελαφρύ.



Επίσης μπορείτε να βάλετε την πίτα με τα λαχανικά και το τριμμένο τυρί για μερικά λεπτά στο grill πριν τη σερβίρετε.

Κατά τη διάρκεια του ψησίματος των λαχανικών αλείφετε με ελαιόλαδο το αντικολλητικό τηγάνι.

Χρόνος Προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος: 10 λεπτά

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ανακαλύφθηκαν μοριακά αίτια της διάρροιας λόγω COVID-19
Δ. Βαρτζόπουλος: Στο επίκεντρο η ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών ψυχικής υγείας σε όλα τα Σωφρονιστικά Καταστήματα της χώρας
Πώς επιλέγουμε ανάμεσα σε άσκηση και αδράνεια