Μερίδες Συνταγής: 6

Υλικά:
6 (180 γρ. το ένα) φιλέτα κοτόπουλου χωρίς την πέτσα
2 κουταλιές σούπας μπούκοβο
2 κουταλιές σούπας μαύρο πιπέρι
2 κουταλιές σούπας σκόνη σκόρδου
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
½ κούπα margarita mix
¼ κούπας φρέσκος χυμός lime
¼ κούπας φρέσκος χυμός πορτοκάλι
40 ml tequila
40 ml triple sec
2 κουταλιές σούπας μέλι
6 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Τοποθετήστε το μπούκοβο, το μαύρο πιπέρι, τη σκόνη σκόρδου, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το margarita mix, το χυμό lime, το χυμό πορτοκαλιού, την τεκίλα, το triple sec, το μέλι και το ελαιόλαδο σε μπλέντερ και χτυπήστε τα ελαφρώς μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιόμορφο.

Σε ένα πιάτο όπου έχετε τοποθετήσει τα φιλέτα κοτόπουλου ρίξτε το μείγμα και αφήστε να μαριναριστούν για όση περισσότερη ώρα είναι δυνατόν. Ιδανικά ψήστε τα φιλέτα σε κάρβουνα ή εναλλακτικά σε φούρνο που έχει προθερμανθεί.



Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα

(1/6 συνταγής):
Ενέργεια: 280 kcal
Υδατάνθρακες: 18 g
Πρωτεΐνη: 25 g
Λίπος: 11 g
Φυτικές Ίνες: 1 g

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Τεντόγλου στους Ολυμπιακούς αγώνες
Ανακαλύφθηκαν μοριακά αίτια της διάρροιας λόγω COVID-19
Δ. Βαρτζόπουλος: Στο επίκεντρο η ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών ψυχικής υγείας σε όλα τα Σωφρονιστικά Καταστήματα της χώρας