Μερίδες Συνταγής: 6

Συστατικά

700 γρ. σολομός ωμός
3 σκελίδες σκόρδο
1 ματσάκι άνηθος ψιλοκομμένος
5 φέτες λεμόνι
2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 κουταλιά σούπας σκόνη κάρρυ
Αλάτι και φρέσκο τριμμένο πιπέρι

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα

Μερίδα: 1/6 Συνταγής
Θερμίδες: 170 kcal
Πρωτεΐνη: 24 γρ.
Υδατάνθρακες: 2 γρ.
Λίπος: 7 γρ.
Φυτικές Ίνες: 0,6 γρ.

Οδηγίες

Προθερμάνετε το φούρνο στους 2000C. Τοποθετήστε το σολομό πάνω σε αλουμινόχαρτο. Πασπαλίστε το σολομό με αλάτι, πιπέρι, σκόρδο, κάρρυ και άνηθο. Τοποθετήστε τις φέτες λεμονιού πάνω στο σολομό. Σκεπάστε το σολομό με ένα άλλο κομμάτι αλουμινόχαρτου.

Βάλτε τα κομμάτια αλουμινόχαρτου με το σολομό σε ένα ταψί. Αφήστε το σολομό για 20-30 λεπτά στο φούρνο.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Επαναστατική μηνιαία θεραπεία επεκτείνει τη ζωή σε πειραματόζωα
Τα γονίδια των φίλων ενός ανθρώπου στο λύκειο επηρεάζουν μελλοντικά και τη δική του υγεία [μελέτη]
Ανησυχητική αύξηση περιστατικών άνοιας πρώιμης έναρξης [μελέτη]