Υλικά για 4 άτομα

500 γρ. κους-κους
300 ml πράσινο τσάι
5 γρ. αλάτι
1 ματσάκι μαϊντανό 
1 ματσάκι δυόσμο 
1 ματσάκι μέντα
400 γρ. ντομάτες αποφλοιωμένες, κομμένες σε φέτες

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βράζω το πράσινο τσάι με το αλάτι. Μόλις βράσει, αδειάζω μέσα το κους-κους. Βγάζω την κατσαρόλα από τη φωτιά, τη σκεπάζω με το καπάκι της και αφήνω το κους-κους εκτός φωτιάς να ψηθεί μόνο του σιγά-σιγά.

Εν τω μεταξύ πλένω πολύ καλά το μαϊντανό, το δυόσμο και τη μέντα και τα ψιλοκόβω όσο μπορώ περισσότερο με ένα κοφτερό μαχαίρι ή με τη βοήθεια του μίξερ. Αδειάζω το κους-κους σε μια μεγάλη λεκάνη, ανακατεύω με τα μυρωδικά και αφήνω να μαριναριστεί σκεπασμένο για τουλάχιστον 1 ώρα.

Σερβίρω ανακατεύοντας την αποφλοιωμένη και ψιλοκομμένη ντομάτα μέσα στο κους-κους ή το κους- κους απλωμένο πάνω σε φέτες αποφλοιωμένης ντομάτας.

Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 15 λεπτά

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Το αίμα του ομφάλιου λώρου μπορεί να αποκαλύψει τον κίνδυνο ενός παιδιού να εμφανίσει αυτισμό [μελέτη]
Δύο νέα κρούσματα πανώλης των αιγοπροβάτων στην Αιτωλοακαρνανία
Ο ΕΕΣ γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Νεολαίας με μεγάλη δράση στην Πλατεία Συντάγματος